Apua ideoihin

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai jo aloittanut oman polkusi yrittäjänä? Täältä saat vinkkejä, apua ja sparrausta matkallesi!

HUBS on olemassa, jotta Tampereen korkeakouluyhteisön yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat saavat tukea ja sparrausta matkallaan kohti omaa yritystä ja sen kehittämistä. Olet siis juuri oikeassa paikassa!

HUBS Palvelut opiskelijalle -video, suomenkielinen tekstitys

Kehitä osaamistasi ja ideaasi

HUBSilla pääset kehittämään yrittäjyydessä tarvitsemaasi osaamista, esimerkiksi liiketoimintamallin muotoilua, prototyyppejä ja testaamista, tuotteen tai palvelun kaupallistamista ja monialaisia tiimityötaitoja. Meiltä saat myös sparrausta eri tilanteissa, joko HUBSin omalta valmentajalta tai eri alojen osaajista koostuvalta mentoriverkostostoltamme.

Uskomme kestävään yrittäjyyteen ja haluamme auttaa opiskelijoita kehittymään yhteiskuntavastuullisiksi muutoksen tekijöiksi. Yrittäminen ei ole pelkkää rahan tahkomista – se on oman intohimosi ilmaisemista, uusien ideoiden kehittämistä ja niiden toteuttamista kestävällä tavalla. Yrittäjänä voit vaikuttaa positiivisesti niin omaan elämääsi, yhteisöösi kuin koko maailmaan!

Sparrausklinikka apunasi

Tule juttelemaan ideoistasi, tulevaisuuden suunnitelmistasi ja yrittäjyydestä Sparrausklinikalle! Tarvitset vain motivaation ja asenteen, me valmentajat autamme kaikessa muussa. Varaa aika, niin jutellaan!

Onko sinulla tiimi ja idea?

Tutustu HUBS Yrityshautomoon, jossa tuemme tiimejä ensimmäisissä askelissa kohti yrittäjyyttä. Saat tukea menestyksekkään tiimin rakentamiseen, liikeidean hiomiseen ja hahmottamiseen.

Oivalla HUBS mentorin kanssa

Mentorointia voi hyödyntää silloin, kun on tarve saada näkökulmia oman liikeidean kehittämiseen. Sinulla ei tarvitse olla vielä yritystä perustettuna, mutta liikeidean tulisi olla hahmollaan. HUBS mentoroinnissa keskitytään yrittäjyyden teemoihin; oman yritysidean kehittämiseen ja kasvun mahdollisuuksiin. 

Mentoriverkostoomme kuuluu yli 40 eri alojen ammattilaista, joita kaikkia yhdistää halu tukea Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoita tavoittelemaan unelmiaan.

Opinnot, joissa voit kehittää osaamistasi ja hioa ideaasi

Kaikki opintokalenteri

Sovella oppimaasi

Yrittäjyysportfolion rakentaminen

Kehitä yrittäjyys- ja työelämätaitojasi ja muuta ne opintopisteiksi!

  • Ilmoittautuminen auki
  • Opintopisteet 1-20
  • Englantia tarvitaan

Sovella oppimaasi

Markkinoille meno -suunnitelma

Opi kehittämään toteuttamiskelpoinen markkinoille meno -suunnitelma tuote- tai palveluidealle! Työskentelet tiimin ja kumppanin kanssa.

  • Ilmoittautuminen auki
  • Opintopisteet 5
  • Englantia tarvitaan

Sovella oppimaasi

Sprint Innovation Festival

Tuo teoriatietosi käytännön testiin ja lähde ratkomaan kumppanin haastetta yhdessä monialaisen tiimin, kumppaneiden ja asiantuntijoiden kanssa!

  • Opintopisteet 2
  • Englantia tarvitaan