Ihminen vaaleassa hupparissa seisoo kädet lanteilla, taustalla musta lautaseinä.

Yrittäjyyden osaamismerkit

Tutustu Tampereen korkeakouluyhteisön yrittäjyyden osaamismerkkeihin ja tuo esiin osaamisesi!

Olemme kehittäneet osaamismerkkejä, joilla Tampereen korkeakouluyhteisön jäsenet voivat osoittaa yrittäjyyden teemoihin liittyvää osaamistaan. Ensimmäisenä julkaisemme Yrittäjämäisen toiminnan osaamismerkin (maaliskuussa 2023) ja lisää osaamismerkkejä on tulossa vuoden 2023 aikana!

Mikä on osaamismerkki?

Digitaalisten osaamismerkkien avulla voidaan tunnistaa ja tunnustaa osaamista uudella tavalla.  Digitaalinen osaamismerkki on sähköinen ja visuaalinen todiste osaamisesta, ja sen avulla on tarkoitus tehdä oma osaaminen näkyväksi myös muille. Osaamismerkkien avulla voit

Yrittäjämäisen toiminnan osaamismerkki

Tämä on Tampereen korkeakouluyhteisön merkki opiskelijan osoittamasta yrittäjämäisestä toiminnasta. Merkin myöntää HUBS, joka on kestävän yrittäjyyden edistäjänä ja myytinmurtaja sekä TAMK:ssa että Tampereen yliopistossa. Uskomme, että jokainen korkeakouluopiskelija tarvitsee yrittäjämäisiä taitoja ja tarjoamme vapaasti valittavia opintoja liitettäväksi eri alojen tutkintoihin.

Yrittäjämäisen toiminnan osaamismerkin edellyttämän osaamisen voit osoittaa kahdella eri tavalla:

  1. Voit käyttää ”Yrittäjyysportfolion rakentaminen” tai ”HUBS Yrityshautomo” -opintojaksoilla tuottamaasi oppimisraporttia yrittäjämäisen toiminnan osoittamisen välineenä.
  2. Voit osoittaa yrittäjämäisen toiminnan taitosi tekemällä hakemuksen ja liittämällä siihen kriteereissä mainitut elementit.

Lue tarkemmat ohjeet Open Badge Factoryn sivuilta.

Onko sinulla kysymyksiä osaamismerkkeihin liittyen?

Kurkkaa ensin vastaukset perustilanteisiin. Voit olla yhteydessä Mariaan, jos et löydä vastausta!

Yhteyshenkilö

Maria Ruokonen

Tiimivalmentajuuden asiantuntija

Ota yhteyttä Mariaan, jos jokin HUBSin osaamismerkeissä mietityttää!