Isot keltaiset Sprint kirjaimet

Sprint Innovation Festival

Nähdään lukuvuodella 2023-2024!

Innovointifestarit opiskelijoista ja yrityksistä rohkeimmille

Sprint Innovation Festival on innovointifestivaali, joka tuo yhteen eri alojen korkeakouluopiskelijoita, yrityksiä, kuntia, kolmannen sektorin toimijoita sekä asiantuntijoita ja tutkijoita. Tulevana lukuvuonna Sprint järjestetään kahdesti. Ensimmäinen tapahtuma on pilotti, joka järjestetään 7.-17.11.2023 ja johon osallistuu noin 100 opiskelijaa Proakatemialta ja TAMKin IB-linjalta. Sprint järjestetään seuraavan kerran kaikille avoimena tapahtumana 5.-15.3.2024.

Sprint Innovation Festival logo

Ratkaisuja kestävän tulevaisuuden haasteisiin

Sprint Innovation Festivalissa opiskelijoiden muodostamat monialaiset tiimit ratkovat kestävän tulevaisuuden haasteita, joihin työelämän kumppanit antavat erilaisia näkökulmia. Kumppanit ovat opiskelijoiden kanssakulkijoita prosessin ajan: he tukevat ja liekittävät tiimejä luomaan uusia, innovatiivisia ideoita.

Lisäksi opiskelijat saavat tuekseen innostavia valmentajia ja eri alojen asiantuntijoita. Uusia näkökulmia ja käytännön vinkkejä niin opiskelijoille kuin kumppaneillekin tarjoilevat monipuoliset keynote-puhujat.

Opiskelijat pääsevät hyödyntämään opinnoissa jo opittuja taitoja käytännössä sekä kehittämään metataitoja, kuten tiimityötä ja luovuutta. Tapahtuma tarjoaa niin opiskelijoille kuin kumppaneille runsaasti verkostoitumisen mahdollisuuksia – tilaisuudet kannattaa hyödyntää!

Sprint-tapahtuman loppuhuipennuksena joukko asiantuntijoita ja työelämäkumppanien edustajia arvioi ratkaisut ja valitsee niistä parhaimmat, jotka myös palkitaan. Kaikille tiimeille luodaan mahdollisuuksia viedä ideoita eteenpäin vielä tapahtuman jälkeenkin.

Tapahtuman kieli on englanti.

Sprintin projektitiimi apunasi

Yhteyshenkilö

Saara Eriksson

Kehittämisasiantuntija, Projektipäällikkö @Sprint

+358405425740

Sprintin projektipäällikkö

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Sanna Tahlo

Tuottaja

+358 50 454 2262

Sprintin kumppanuusvastaava

Yhteyshenkilö

Profiilikuva, jonka taustalla HUBSin logo

Ira Salminen

Yhteisökoordinaattori

+358503242802

Sprintin opiskelija- sekä viestintävastaava