Mitä HUBSia?

Täällä saat nopeasti selville, mistä on kyse!

Yrittäjäsieluisten opiskelijoiden ykköspaikka Tampereella

HUBS tarjoaa vapaasti valittavia kestävän yrittäjyyden opintoja, joiden avulla kehität yrittäjyyden ja innovoinni taitojasi. Tuemme sinua, kun suunnittelet yrittäjyyttä tai olet jo ryhtynyt yrittäjäksi:

Yhteistyössä kumppaneiden kanssa

Teemme tiivistä yhteistyötä kiinnostavien kumppaneiden kanssa: opiskelijamme pääsevät testaamaan osaamistaan ja kehittämään taitojaan monipuolisten yritysten ja yhteisöjen antamien tosielämän haasteiden parissa.

Suunniteltu Tampereen korkeakouluopiskelijoille, avoin kaikille

Toimintamme on tarkoitettu niin Tampereen ammattikorkeakoulun kuin Tampereen yliopiston opiskelijoille alasta ja vuosikurssista riippumatta. Osalle kursseistamme pääsee mukaan myös Avoimen AMK:n ja CampusOnlinen kautta.

HUBS-tiimi seisoo rivissä, kaikilla mustat HUBS t-paidat päällä.
HUBS-tiimi syyskuussa 2023. Kuvassa vasemmalta: Sanna, Maria, Miina, Ira, Saara, Kaisa, Raúl ja Cristian. Kuvasta puuttuu Marika.

Etsitkö Y-kampusta?

Jos olet dinosaurus (ei haittaa, pidämme dinoista), saatat muistella Y-kampusta. Vuosina 2012-2020 meidät tunnettiin Y-kampuksena. HUBS näki päivän valon tammikuussa 2021 uudistettuamme toimintaamme nimeä myöten. Olet siis oikeassa paikassa!