Mitä HUBSia?

Täällä saat nopeasti selville, mistä on kyse!

Yrittäjäsieluisten opiskelijoiden ykköspaikka Tampereella

Toimimme Tampereen korkeakouluyhteisössä kestävän yrittäjyyden edistäjänä ja myytinmurtajana, Tampereen yliopiston ja TAMKin opiskelijoita varten. Vuosina 2012-2020 meidät tunnettiin Y-kampuksena. HUBS näki päivän valon tammikuussa 2021 uudistettuamme toimintaamme nimeä myöten.

Tarjoamme vapaasti valittavia opintoja, jotka kehittävät opiskelijoiden taitoja ja osaamista innovoinnin ja yrittäjyyden teemoissa. Tuemme yrittäjiksi aikovia tai jo ryhtyneitä opiskelijoita Sparrausklinikalla, mentoriverkoston voimin sekä opintojaksoilla, jotka auttavat kehittämään omaa liikeideaa ja monipuolista osaamista, jota yrittäjänä tarvitsee. Toimintamme on avointa kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille alasta ja vuosikurssista riippumatta.

Teemme tiivistä yhteistyötä kiinnostavien kumppaneiden kanssa: opiskelijamme pääsevät testaamaan osaamistaan ja kehittämään taitojaan monipuolisten yritysten ja yhteisöjen antamien tosielämän haasteiden parissa.

HUBS opiskelijoille

Jätä muutakin kuin jalanjälkiä

HUBS laajentaa näkökulmiasi yrittäjyydestä ja ravistelee määrätietoisen lempeästi kohti unelmiasi. Uskomme kestävään yrittäjyyteen ja haluamme auttaa opiskelijoita kehittymään yhteiskuntavastuullisiksi muutoksen tekijöiksi. Meillä on täysin ok tehdä virheitä ja erehtyä, niin myös innostua ja onnistua. Testaa rohkeasti eri rooleja niin ratkaisijana, yrittäjänä kuin tiimioppijana. Lupaamme turvallisen ja kannustavan ilmapiirin sekä opintopisteitä ponnisteluistasi.

Yrittäminen ei ole pelkkää rahan tahkomista – se on oman intohimosi ilmaisemista, uusien ideoiden kehittämistä ja niiden toteuttamista kestävällä tavalla. Yrittäjänä voit vaikuttaa positiivisesti niin omaan elämääsi, yhteisöösi kuin koko maailmaan.

Oletko valmis löytämään merkityksesi?

HUBS kumppaneille

Anna opiskelijoiden ratkaista ongelmasi

Autamme Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoita kehittymään yhteiskuntavastuullisiksi muutoksen tekijöiksi ja kestäviksi yrittäjäksi. Haluatko olla mukana muutoksessa ja tarjota monialaisille opiskelijatiimeille mahdollisuuden testata oppimaansa ja kehittää osaamistaan tosielämän haasteen parissa? Tuomalla toimeksiantosi HUBSille opiskelijoiden ratkaistavaksi, olet mukana rakentamassa tulevaisuuden työelämää ja saat samalla yrityksellesi tai organisaatiollesi uusia, innovatiivisia ratkaisuja ja tuoreita näkökulmia.

Löydä huomisen helmet jo tänään!