Nainen ulkona keltaisen seinän edessä

Ratkaisuja kumppaneille

Luomme ympärillemme hyvää vaikutusta. Kumppani hyvä, sinä kuulut sen piiriin. Meillä on keinoja ja tahtoa auttaa yrityksiä, yhdistyksiä ja muita yhteisöjä ympärillämme. Tutustu keinoihimme ottamalla yhteyttä tai vilkaisemalla sivua alaspäin! 

Anna opiskelijoiden ratkaista ongelmasi

Autamme Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoita kehittymään yhteiskuntavastuullisiksi muutoksen tekijöiksi ja kestäviksi yrittäjäksi. Haluatko olla mukana muutoksessa ja tarjota monialaisille opiskelijatiimeille mahdollisuuden testata oppimaansa ja kehittää osaamistaan tosielämän haasteen parissa?

Antamalla toimeksiantosi HUBSille opiskelijoiden ratkaistavaksi, olet mukana rakentamassa tulevaisuuden työelämää ja saat samalla yrityksellesi tai organisaatiollesi uusia, innovatiivisia ratkaisuja ja tuoreita näkökulmia.

Löydä huomisen helmet jo tänään!

Yhteyshenkilö

Anna-Elina Pekonen

Yhteyspäällikkö, valmentaja

Jos haluat jutella organisaatiosi tarpeista ja mahdollisuuksista, kilauta tai laita viestiä Anskulle!

Tapahtumaviikko oli antoisa ja innostava. Saimme jokaiselta tiimiltä hyviä ideoita, ajatuksia ja palautetta, joita hyödynnämme tekemisessämme jatkossa sekä paikallisesti että koko Säästöpankkiryhmässä.

Annika Peltola, markkinointipäällikkö, Säästöpankki Sinetti (Sprint Innovation Festival 2020) 

Miten voimme auttaa sinua? 

Mitä kumppaniltamme odotamme? 

Haluamme olla ylpeitä kumppaneistamme. Nykyisistä olemme, sillä jaamme yhteisen uskon kestävään tulevaisuuteen. Kestävyys ei ole meille vain ekologista kestävyyttä, vaan vaadimme myös taloudellista kestävyyttä ja sosiaalista kestävyyttä. Olemme myös valmiita auttamaan uusia kumppaneita hyppäämään kestävän tulevaisuuden tielle, kunhan suunta on sama: kestävästi eteenpäin.

Meidän mottomme on Be good, do good. Haluamme olla hyviä ja tehdä hyvää ja hyvin. Aina emme kaikessa onnistu, mutta epäonnistumisetkin ovat oppimisen juhlaa. Toivomme kumppaneidemme jakavan samankaltaista ajattelumaailmaa, vaikka riemuitsemmekin erilaisuuden voimasta. Aina voimme jutella, joten älä epäröi ottaa yhteyttä! 

Kumppaneitamme 2020-2021