Opiskelijat työskentelemässä värikkäiden post-it lappujen avulla mustan seinän edessä

Oletko mukana muutoksessa?

Meillä on keinoja ja tahtoa auttaa yrityksiä, yhdistyksiä ja muita yhteisöjä ympärillämme – meidän kanssamme löydät ratkaisuja, verkostoidut Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden kanssa ja täydennät organisaatiosi osaamista. Tutustu keinoihimme ottamalla yhteyttä tai vilkaisemalla sivua alaspäin! 

Anna opiskelijoiden ratkaista ongelmasi

Autamme Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoita kehittymään yhteiskuntavastuullisiksi muutoksen tekijöiksi ja kestäviksi yrittäjäksi. Haluatko olla mukana muutoksessa ja tarjota monialaisille opiskelijatiimeille mahdollisuuden testata oppimaansa ja kehittää osaamistaan tosielämän haasteen parissa?

Antamalla toimeksiantosi HUBSille opiskelijoiden ratkaistavaksi, olet mukana rakentamassa tulevaisuuden työelämää ja saat samalla yrityksellesi tai organisaatiollesi uusia, innovatiivisia ratkaisuja ja tuoreita näkökulmia.

Löydä huomisen helmet jo tänään!

Yhteyshenkilö

Saara Eriksson

Kehittämisasiantuntija, Projektipäällikkö @Sprint

+358405425740

Jos haluat jutella organisaatiosi tarpeista ja mahdollisuuksista, kilauta tai laita viestiä Saaralle!

Kumppanipalaute -video: Perttu Ketola, Cireco Finland Oy

Miten voimme auttaa sinua? 

Yhteyshenkilö

Kaisa Kokko

Valmentaja

+358 50 337 3259

Kiinnostuitko opiskelijoiden mentoroinnista?
Ota yhteyttä Kaisaan ja jutellaan lisää!

Onko mielessäsi jotain ihan muuta?

Jos haluat tehdä jotain ihan next level shittiä, ole yhteydessä! Meillä ei torpata hullujakaan ideoita vaan pikemminkin innostutaan kokeilemaan.

Mitä odotamme kumppaniltamme? 

Rakennamme pitkäkestoisia ja vaikuttavia kumppanuuksia organisaatioiden kanssa, jotka haluavat olla mukana muutoksessa. Kestävyys – ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen – on meille keskeinen näkökulma ja olemme myös valmiita auttamaan uusia kumppaneita hyppäämään kestävän tulevaisuuden tielle, kunhan suunta on sama: kestävästi eteenpäin.

Meidän mottomme on Be good, Do good. Haluamme olla hyviä ja tehdä hyvää ja hyvin. Aina emme kaikessa onnistu, mutta epäonnistumisetkin ovat oppimisen juhlaa. Toivomme kumppaneidemme jakavan samankaltaista ajattelumaailmaa, vaikka riemuitsemmekin erilaisuuden voimasta.