Tiimi työskentelemässä ulkona pöydän ääressä

Kestävän yrittäjyyden apuraha

Apurahoja yrittäjähenkisille TAMKin ja TAUn opiskelijoille!

Apurahalla kohti omia yrittäjyysunelmia

Tampereen korkeakouluyhteisön säätiöt jakavat vuosittain kestävän yrittäjyyden apurahoja. Haluamme apurahalla kannustaa ja rohkaista opiskelijoitamme ottamaan seuraavia askeleita kohti omia yrittäjyysunelmia sekä tukea opintojen etenemistä. 

Kokeile ja kehitä!

Apuraha sopii mainiosti oman liiketoiminnan kehittämiseen; esimerkiksi liiketoiminnassa tarvittavien työkalujen tai ohjelmistojen hankintaan, ketterien kokeilujen toteutuskuluihin tai markkinoinnin käynnistämiseen.  

Apurahaa haetaan sähköisellä lomakkeella – panostathan hakemukseesi vakuuttamalla meidät aidosta halustasi kehittää liiketoimintaasi. Haluamme tukea matkaasi kohti oman potentiaalisi hyödyntämistä! Apurahakäytännöt vaihtelevat riippuen siitä, minkä alan tai kampuksen opiskelija olet. Kurkkaa alta sinuun sovellettavat kriteerit ja aikataulut! 

Käytännön ohjeet: näin haet 

Tarkista ensin, että haet sinulle sopivaa apurahaa eli joko TAMKin, tai Tampereen yliopiston kahden eri tukisäätiön Kestävän yrittäjyyden apurahaa. Lue apurahan kriteerit huolellisesti ja valmistele tarvittavat materiaalit. Voit käydä tutustumassa apurahahakemuslomakkeeseen etukäteen ja valmistella hakemustasi sen perusteella etukäteen.

Tiimi työskentelemässä ulkona pöydän ääressä

Kun aktiivisia hakuja ei ole käynnissä, tarkkaile Tampereen korkeakouluyhteisön intran uutisia sekä HUBSin viestintää (verkkosivuilla ja somessa) apurahojen hakuaikatauluista.

Apuraha ja verotus

Jos saat apurahan, sinun tulee ilmoittaa siitä verottajalle (vuosi-ilmoituksessa). Opintoja, tieteellistä tutkimusta tai taiteen harjoittamista varten saatu apuraha tai stipendi voi olla verovapaata tuloa. 

Tarkempia ohjeita apurahoista verotuksen suhteen Verottajan sivuilla.

Kysyttävää?

Olethan lukenut ohjeet ja kriteeristön huolellisesti? OIemme pyrkineet koostamaan ohjeistuksen mahdollisimman selkeäksi ja kattavaksi.

Jos etsimääsi tietoa ei löydy, ota yhteyttä HUBSin tiimipäällikkö Marikaan ja ratkaistaan asia!

Yhteyshenkilö

Marika Vuorenmaa

Tiimipäällikkö

Toiminnan mahdollistaja ja kannustaja. Yhtenäisen yrittäjyyden kulttuurin rakentaja niin TAMK:lla kuin Tampereen yliopistolla.

Kaiken hyvän ihailija.