Tiimi työskentelemässä ulkona pöydän ääressä

HUBS Apuraha

Apuraha yrittäjähenkisille TAMKin ja TAUn opiskelijoille!
Edellinen hakuaika oli 2.-27.5.2022. Pysy kuulolla uusista hauista seuraamalla HUBSin verkkosivuja ja somea.

Apurahalla kohti omia yrittäjyysunelmia

HUBSin 10 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja Be good, Do good -periaatteemme hengessä myönnämme yhteensä viisi tuhannen euron (1 000 €) apurahaa viidelle yrittäjyyttään suunnittelevalle tai jo aloittaneelle yksilölle / tiimille. Haluamme apurahalla kannustaa ja rohkaista opiskelijoitamme ottamaan seuraavia askeleita kohti omia yrittäjyysunelmia sekä tukea opintojen etenemistä. 

Apuraha sopii mainiosti oman liiketoiminnan kehittämiseen; esimerkiksi liiketoiminnassa tarvittavien työkalujen tai ohjelmistojen hankintaan, ketterien kokeilujen toteutuskuluihin tai markkinoinnin käynnistämiseen.  

Apurahaa haetaan sähköisellä lomakkeella – panostathan hakemukseesi vakuuttamalla meidät aidosta halustasi kehittää liiketoimintaasi. Haluamme tukea matkaasi kohti oman potentiaalisi hyödyntämistä! 

Apurahan myöntämisen kriteeristö

Lisäksi apurahan vastaanottaminen edellyttää, että olet valmis jakamaan oman yrittäjyystarinasi ja kokeilusi oppeja ja oivalluksia HUBSin (ja korkeakouluyhteisön) viestintäkanavissa erikseen sovittavilla tavoilla. 

Jaamme yhteensä viisi 1000 euron apurahaa viidelle tiimille / yrittäjälle. 

Aikataulu

Tee apurahahakemuksesi 2.-27.5.2022

Käsittelemme hakemukset 30.5.-10.6.2022

Infoamme kaikkia hakijoita ja julkaisemme apurahan saajat 10.-13.6.2022

Apuraha maksetaan 13.-30.6.2022

Yrittäjätarinarinan ja / tai kokeilun viestintää syksyn 2022 aikana

Tiimi työskentelemässä ulkona pöydän ääressä

Käytännön ohjeet: näin haet 

Voit hakea HUBS Apurahaa yksinyrittäjänä tai tiimiyrittäjänä. Apuraha per tiimi / yksinyrittäjä on suuruudeltaan 1 000 €, ja se maksetaan yksityishenkilöille, ei yritykselle. Esimerkiksi jos haette ja saatte apurahan neljän hengen tiiminä, jokaiselle yksilölle maksetaan 250 € käytettäväksi liiketoimintanne kehittämiseen ja kokeiluihin. Jos haet apurahaa tiimin kanssa, tehkää yksi yhteinen hakemus. 

Apurahan hakuaika on 2.-27.5.2022. HUBS käsittelee apurahahakemukset 30.5.-10.6.2022 aikana ja apurahat maksetaan apurahan saaneille kesäkuun 2022 aikana.  

Keräämme apurahan saajilta maksuun tarvittavat henkilötiedot puhelimitse kesäkuun puolivälissä. 

Apuraha ja verotus

Jos saat apurahan, sinun tulee ilmoittaa siitä verottajalle (vuosi-ilmoituksessa). Opintoja, tieteellistä tutkimusta tai taiteen harjoittamista varten saatu apuraha tai stipendi voi olla verovapaata tuloa. 

Tarkempia ohjeita apurahoista verotuksen suhteen Verottajan sivuilla.

Kysyttävää?

Olethan lukenut ohjeet ja kriteeristön huolellisesti? OIemme pyrkineet koostamaan ohjeistuksen mahdollisimman selkeäksi ja kattavaksi.

Jos etsimääsi tietoa ei löydy, ota yhteyttä HUBSin tiimipäällikkö Marikaan ja ratkaistaan asia!

Yhteyshenkilö

Marika Vuorenmaa

Tiimipäällikkö

Toiminnan mahdollistaja ja kannustaja. Yhtenäisen yrittäjyyden kulttuurin rakentaja niin TAMK:lla kuin Tampereen yliopistolla.

Kaiken hyvän ihailija.