Opiskele HUBSilla

Tarjoamme vapaasti valittavia opintoja hyvästä yrittäjyydestä Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille. Meiltä saat myös sparrausta tulevaisuuden suunnitelmiisi ja yrittäjyyteen!

HUBS laajentaa näkökulmiasi yrittäjyydestä ja ravistelee määrätietoisen lempeästi kohti unelmiasi. Uskomme kestävään yrittäjyyteen ja haluamme auttaa opiskelijoita kehittymään yhteiskuntavastuullisiksi muutoksen tekijöiksi. Meillä on täysin ok tehdä virheitä ja erehtyä, niin myös innostua ja onnistua. Testaa rohkeasti eri rooleja niin ratkaisijana, yrittäjänä kuin tiimioppijana. Lupaamme turvallisen ja kannustavan ilmapiirin sekä opintopisteitä ponnisteluistasi.

Hyvä yrittäjyys ei ole pelkkää rahan tahkomista – se on oman intohimosi ilmaisemista, uusien ideoiden kehittämistä ja niiden toteuttamista kestävällä tavalla. Yrittäjänä voit vaikuttaa positiivisesti niin omaan elämääsi, yhteisöösi kuin koko maailmaan.

Oletko valmis löytämään merkityksesi?

Tutustu opintotarjontaan

Kaikki opintokalenteri

Aloita näistä

Ihminen, trendit ja tulevaisuus

Strategisen ennakoinnin ja tulevaisuusajattelun teoriaa ja menetelmiä – kehitä taitojasi omaan tahtiin opiskellen!

  • Ilmoittautuminen auki
  • Opintopisteet 3

Aloita näistä

Itsensä brändääminen

Kehitä henkilökohtaista brändiäsi ja kasvata verkostoasi konkreettisten vinkkien avulla!

  • Ilmoittautuminen auki
  • Opintopisteet 1
  • Englantia tarvitaan

Apua pohdintoihisi

Tule juttelemaan ideoistasi, tulevaisuuden suunnitelmistasi ja yrittäjyydestä Sparrausklinikalle! Tarvitset vain motivaation ja asenteen, me valmentajat autamme kaikessa muussa.

Ikkunan ääressä istuva tyttö katsoo ulos

HUBSin omat valmentajat ja kiinnostavat vierailijat

Opintojaksoillamme tapaat sekä HUBSin omia valmentajia; Kaisan, Marian, Mintun, Raúlin, Anna-Elinan ja Jonin, että erilaisia vierailijaluennoitsijoita ja puhujia, joilla on kokemusta ja asiantuntemusta ajankohtaisista aiheista.

Kumppaneita työelämästä

Useilla opintojaksoillamme pääset ratkomaan kumppaniorganisaatioiden oikeita haasteita, joihin kaivataan monialaisten opiskelijatiimien tuoreita ja luovia näkökulmia ja ratkaisuja.

Kumppaneitamme lukuvuodelta 2020-2021