Tulevaisuuden hallitusosaaminen

Strateginen ajattelu

Oletko kiinnostunut ymmärtämään hallituksen roolia yrityksen johtamisessa? Haluatko kehittää uusia näkökulmia hallitustyöskentelyn toteuttamiseen? Haluat ehkä poimia oppeja omaan yritystoimintaasi tai tulevaa urapolkua varten?

Tulevaisuuden hallitusosaaminen on yksi suosituimmista kursseistamme, jolla opit varmasti uutta hallitustyöskentelystä ja hallituksen roolista yrityksen johtamisessa. Opintojakson jokaisella lähikerralla on valmentajana kokenut asiantuntija ja hallitustyöskentelijä Hallituspartnereiden tai Future Boardin jäsenistöstä.  Voit olla opiskelija, yrittäjä tai vaikka suunnitella oman yrityksen perustamista – tälle kurssille olet tervetullut taustastasi riippumatta! Monipuolinen osallistujaryhmä tekee yhteisistä sessioista antoisia ja mielenkiintoisia kaikille.

Esimakua saat katsomalla tämän lyhyen haastattelun. Äänessä sekä kouluttajat että opiskelijat!

”Kurssin rakenne ja sisältö olivat todella hyvät. Kurssin oppimistavoitteet täyttyivät minun osaltani. Suosittelen kurssia jokaiselle joka on hallitus -ja yritystoiminnasta kiinnostunut!”

Opiskelijapalaute 2022

Kun puhuja aloitti esityksensä ja kuvaili kompleksia teknologia start- up yrityksen hallitusta, jossa on jokainen työntekijä mukana ja sen tuomat haasteet. En voinut, kun kääntää volumet kaakkoon, nyt ollaan asian ytimessä!

Opiskelijapalaute 2021

Kehitä näkökulmiasi hallitustyöskentelyyn

Jos haluat oppia ymmärtämään hallituksen roolin yrityksen johtamisessa sekä kehittää näkökulmia hallitustyöskentelyn toteuttamiseen, tämä on juuri sinulle!

Hallitustyöskentelyn merkitystä tarkastellaan todellisilla työelämän tapauksilla ja arvioimalla niiden vaikuttavuutta yrityksen menestymiseen. Sinulla voi olla ennakkotietoa hallitustyöskentelystä, voit esimerkiksi jo toimia yrittäjänä, suunnitella oman yrityksen perustamista tai olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä oman urapolkusi eri vaiheissa.

Kurssin tiedot

Opintopisteet: 5 Op

Tunnus: NN00EK62-3005

Työskentelytapa: Tiimi ja itsenäinen

Vaatimustaso: Sovella oppimaasi

Sijainti: Keskusta

Ajankohta: 10.1.–21.2.2023

Periodi: 3 / 2022-2023

Ilmoittautuminen: 1.10.2022–3.1.2023

Järjestäjä: HUBS

Ilmoittautuminen

TAMK opiskelija
Pakki + opintojakson tunnus NN00EK62-3005

TAU opiskelija
Ristiinopiskelupalvelu + opintojakson tunnus NN00EK623005

Ongelmia Ristiinopiskelupalvelun kanssa? Katso ohjevideomme.

Avoin amk
Tälle opintojaksolle pääset mukaan myös avoimen amk:n kautta.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö

Marika Vuorenmaa

Tiimipäällikkö

Toiminnan mahdollistaja ja kannustaja. Yhtenäisen yrittäjyyden kulttuurin rakentaja niin TAMK:lla kuin Tampereen yliopistolla.

Kaiken hyvän ihailija.