Tulevaisuuden hallitusosaaminen

Kestävän yrittäjyyden opinnot (TAU.YHT.KEYR) | Strateginen ajattelu

Oletko kiinnostunut ymmärtämään hallituksen roolia yrityksen johtamisessa? Haluatko kehittää uusia näkökulmia hallitustyöskentelyn toteuttamiseen? Haluat ehkä poimia oppeja omaan yritystoimintaasi tai tulevaa urapolkua varten?

HUOM! Lukuvuoden 2024 ryhmä (3. periodi) on täynnä!

Tulevaisuuden hallitusosaaminen on yksi suosituimmista kursseistamme, jolla opit varmasti uutta hallitustyöskentelystä ja hallituksen roolista yrityksen johtamisessa. Opintojakson jokaisella lähikerralla on valmentajana kokenut asiantuntija ja hallitustyöskentelijä Hallituspartnereiden tai Future Boardin jäsenistöstä.  Voit olla opiskelija, yrittäjä tai vaikka suunnitella oman yrityksen perustamista – tälle kurssille olet tervetullut taustastasi riippumatta! Monipuolinen osallistujaryhmä tekee yhteisistä sessioista antoisia ja mielenkiintoisia kaikille. Kurssin toteutustapa perustuu luentoihin ja dialogisiin keskusteluihin paikan päällä, eli opintojaksoa toteutetaan ainoastaan läsnätoteutuksena kampuksella.

Esimakua saat katsomalla tämän lyhyen haastattelun. Äänessä sekä kouluttajat että opiskelijat!

”Kurssin rakenne ja sisältö olivat todella hyvät. Kurssin oppimistavoitteet täyttyivät minun osaltani. Suosittelen kurssia jokaiselle joka on hallitus -ja yritystoiminnasta kiinnostunut!”

Opiskelijapalaute 2022
Ihmisiä työskenteemässä puisen pöydän ympärillä. Pöydällä muistivhikoja, juomalaseja, silmälasit ja läppäri.

Kurssi tarjosi mielettömän kattavan tarjoilun eri lähtökohdista ja urapolkuja rakentaneista hallitusosaajista ja tämä oli ehdottomasti parasta kurssilla.

Opiskelijapalaute 2023

Todella mielenkiintoisia yrityksiä ja heidän hienoja tarinoitaan, jotka toivat omat lisämausteensa yritysstrategiaan ja näin ollen hallitusosaamiseen.

Opiskelijapalaute 2023

Kehitä näkökulmiasi hallitustyöskentelyyn

Jos haluat oppia ymmärtämään hallituksen roolin yrityksen johtamisessa sekä kehittää näkökulmia hallitustyöskentelyn toteuttamiseen, tämä on juuri sinulle!

Hallitustyöskentelyn merkitystä tarkastellaan todellisilla työelämän tapauksilla ja arvioimalla niiden vaikuttavuutta yrityksen menestymiseen. Sinulla voi olla ennakkotietoa hallitustyöskentelystä, voit esimerkiksi jo toimia yrittäjänä, suunnitella oman yrityksen perustamista tai olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä oman urapolkusi eri vaiheissa.

Jos olet pohtinut suorittavasi jossain kohtaa uraasi HHJ-tutkinnon (Hyväksytty Hallituksen Jäsen), toimii tämä kurssi erinomaisena orientaationa oppimismatkallasi.

Kurssin tiedot

Opintopisteet: 5 Op

Tunnus: NN00EK62-3006

Työskentelytapa: Tiimi ja itsenäinen

Vaatimustaso: Sovella oppimaasi

Sijainti: TAMK, Kauppi

Ajankohta: 9.1.–20.2.2024

Periodi: 3 / 2023-2024

Ilmoittautuminen: 5.6.2023–8.1.2024

Järjestäjä: HUBS

Ilmoittautuminen

HUOM! Lukuvuoden 2024 ryhmä (3. periodi) on täynnä!

TAMK opiskelija
Pakki + opintojakson tunnus NN00EK62-3006

TAU opiskelija
Ristiinopiskelupalvelu + opintojakson tunnus NN00EK623006

Ongelmia Ristiinopiskelupalvelun kanssa? Katso ohjevideomme.

Avoin amk
Tälle opintojaksolle pääset mukaan myös avoimen amk:n kautta. Ilmoittautuminen aukeaa 20.11.2023.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö

Kaisa Kokko

Valmentaja

+358 50 337 3259

Asiakaslähtöisen liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen konkari. Innostava valmentaja, joka jakaa osallistamisen, kokeilukulttuurin ja muotoiluajattelun ilosanomaa.

Ehdottomasti matka – ei aina määränpää.