Tutustu HUBSin tarjontaan

Vapaasti valittavia kestävän yrittäjyyden opintoja Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille alasta ja vuosikurssista riippumatta

HUBSin mahdollisuudet pähkinänkuoressa:

Tältä sivulta löydät lisätietoa HUBSin ydintehtävästä, lukuvuosien 2024-2027 opintokokonaisuudestamme sekä ohjeet kurssi-ilmoittautumiseen.


Autamme HUBSilla Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoita kehittymään yhteiskuntavastuullisiksi muutoksen tekijöiksi ja kestäviksi yrittäjiksi. Tarjoamme monialaisia opintoja, työkaluja, sparrausta kestävään yrittäjyyteen ja työssä menestymiseen.

Opintojaksomme sopivat kaikille yrittäjyydestä tai yrittäjämäisten taitojen kehittämisestä kiinnostuneille opiskelijoille. Tuemme opiskelijoita yrittäjyystaidoissa tarjoamalla sparrausta ja työkaluja yrittäjämäiseen toimintaan. Haluamme auttaa opiskelijoita luomaan positiivista vaikutusta itselleen, ympärilleen ja planeetalle.

Tavoitteenamme on auttaa opiskelijoita kehittymään yhteiskuntavastuullisiksi muutoksentekijöiksi ja kestäviksi yrittäjiksi eli:

HUBSin Code of Conduct -videolla (3:25) kuulet HUBS-opintojen peruspalikoista eli dialogista ja tiimityösta, erilaisista työkaluista, joita käytämme kursseillamme oppimisen tukena, kurssiemme työelämäyhteyksistä sekä HUBSin arvoista.

Ohjaa opiskelijoitasi luoksemme. Tehdään hyvää ja hyvin, yhdessä!

Kuvassa on HUBSin 2024-2027 opintopyramidi, jossa näkyvät kaikki opinnot.

Jokaisella opintojaksolla on kytkös työelämään, yrityksiin tai organisaatioihin. Opintojamme hahmotat parhaiten yllä olevan opintopyramidin avulla.
 
Yrittäjyyden opintokokonaisuus linkittyy Tampereen korkeakouluyhteisön osaamistavoitteeseen ”Uuden kehittäminen ja innovointi”. Opintokokonaisuudessa panostetaan kokeilukulttuuria, valmentavaa oppimista ja tiimioppimisen pedagogiikkaa. Opinnot soveltuvat kaikille korkeakouluopiskelijoille alasta riippumatta. 

Voit tutustua haastepohjaiseen oppimiseen tarkemmin korkeakouluyhteisön sivuilla. (Sisältö on englanniksi).

Online-opinnot

Monialainen tiimioppiminen

Yrittäjänä toimiminen

Yrittäjyysportfolion rakentaminen ja HUBS Yrityshautomo ovat Tampereen yliopiston Sisu-järjestelmässä.

Online-opinnot, Sprint Innovation Festival ja loput HUBSin tiimiopinnot ovat puolestaan Tampereen ammattikorkeakoulun Pakki-järjestelmässä.

Ongelmatilanteissa ja missä tahansa kysymyksissä voi olla yhteydessä hubs@tuni.fi.

Ilmoittautumisjärjestelmien teknisissä kysymyksissä tai vikatilanteissa parhaiten neuvovat järjestelmien omat tukipalvelut.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä ja haluat tietää lisää HUBSin opinnoista, varaa aikaa ja juttele Marikan kanssa, joka vastaa HUBSin opintokokonaisuudesta.

Tulemme mielellämme puhumaan tarjonnastamme opiskelijoille, joten jos toivot meitä vierailulle omalle opiskelijaryhmällesi, laita viestiä hubs@tuni.fi ja etsitään sopiva aika!

Yhteyshenkilö

Marika Vuorenmaa

Tiimipäällikkö

Laita viestiä Marikalle!