Tutustu tiimiimme

Esittelyssä HUBSin henkilökunta ja Growth Hackers -opiskelijat

Kuinka ottaa yhteyttä?

Jos et oikein tiedä kenelle kysymyksesi kuuluisi, voit aina laittaa meiliä hubs@tuni.fi. Se tavoittaa meidät kaikki ja viestisi löytää varmasti oikealle tyypille.

Sosiaalisesta mediasta löydät meidät Instagramista käyttäjällä @hubstre ja LinkedInistä nimellä HUBS.

HUBSin henkilökunta

HUBS-tiimi seisoo rivissä, kaikilla mustat HUBS t-paidat päällä.
HUBS-tiimi syyskuussa 2023. Kuvassa vasemmalta: Sanna, Maria, Miina, Ira, Saara, Kaisa, Raúl ja Cristian. Kuvasta puuttuu Marika.

Yhteyshenkilö

Profiilikuva, jonka taustalla HUBSin logo

Ira Salminen

Yhteisökoordinaattori

+358503242802

Kokonaiskuvia hahmottava optimisti ja uudesta helposti ja laajasti innostuva tyyppi. HUBSissa toimenkuvani on yhteisökoordinaattori.

Minua inspiroivat syvälliset keskustelut, mukaansatempaavat kirjat ja lempiartistieni näkeminen livenä.

Yhteyshenkilö

Kaisa Kokko

Valmentaja

+358 50 337 3259

Asiakaslähtöisen liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen konkari. Innostava valmentaja, joka jakaa osallistamisen, kokeilukulttuurin ja muotoiluajattelun ilosanomaa.

Ehdottomasti matka – ei aina määränpää.

Yhteyshenkilö

Maria Ruokonen

Tiimivalmentajuuden asiantuntija

Valmennan ja sparraan opiskelijoita ja opiskelijatiimejä yrittäjyydessä ja tiimioppimisessa, sekä opintojaksoilla että Sparrausklinikalla.

Vapaa-ajalla minut löytää flamencosalilta, joogamatolta tai metsäpolulta.

Yhteyshenkilö

Marika Vuorenmaa

Tiimipäällikkö

Toiminnan mahdollistaja ja kannustaja. Yhtenäisen yrittäjyyden kulttuurin rakentaja niin TAMK:lla kuin Tampereen yliopistolla.

Kaiken hyvän ihailija.

Yhteyshenkilö

Raúl Berlanga Zarate

Valmentaja

+358 44 328 7726

Kokenut innovaatio-, startup- ja monitieteisen työn intoilija. Autan mielelläni ihmisiä saamaan ahaa-elämyksensä ja muuttamaan sen konkreettisiksi toimenpiteiksi.

Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita vaan ja selvitä loput matkan varrella!

Yhteyshenkilö

Saara Eriksson

Kehittämisasiantuntija, Projektipäällikkö @Sprint

+358405425740

Vastaan vuoden parhaasta opiskeluviikosta, Sprint Innovation Festivalista!

Kehitän HUBSin brändiä ja viestintää, tavoitteena hyvän yrittäjyyden vallankumous!

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Sanna Tahlo

Tuottaja

+358 50 454 2262

Ihmisläheinen valmentaja, tuottaja ja tiimioppimisen asiantuntija. Sydämeni sykkii liikunnalle, oppimiselle, ajattelulle ja ihmisille.

Opintovapaalla 5/2024 alkaen, tarkastan verkkokursseja kerran viikossa.

Yhteyshenkilö

Miina Kivelä

Valmentaja

040 63 73 812

Valmennan opiskelijoita livenä ja kivoilla verkkokursseilla. Innostun visuaalisesti kauniista asioista ja uusista digijutuista. Kursseillani haluan inspiroida opiskelijoita kehittämään itseään ja ottamaan vastuun omasta tulevaisuudestaan.
Life is short. Build stuff that matters.

Growth Hackers

Growth Hackers on eri alojen opiskelijoista koostuva tiimimme, jota yhdistää kiinnostus yrittäjyyteen ja tiimiosaamisen ja tiimijohtamisen kehittämiseen.

Hakkerit muodostavat oman huipputiiminsä, joka vuoden ajan kehittää tiimityön ja -johtamisen taitojaan ja on mukana rakentamassa HUBSin tunnettuutta Tampereen korkeakouluyhteisön 30 000 opiskelijan joukossa.

Tässä heidän esittelynsä ja yhteystietonsa!

Yhteyshenkilö

Punahiuksinen nainen hymyilee kameralle selfiessä.

Iris Pajunen

Growth Hacker

Hei! Opiskelen kansainvälistä politiikkaa ja harrastan avantouintia. HUBS:ssa minua kiinnostavat erityisesti innovaatiot, esiintymistaidot ja yritysten yhteiskunnallinen ulottuvuus. Mielestäni yrittäjyystaidoista on hyötyä kaikille, sillä niitä tarvitaan maailman muuttamiseen. Growth Hackerina parasta on järjestää tapahtumia, jotka tarjoavat opiskelijoille työkaluja heille tärkeiden asioiden löytämiseen ja edistämiseen.

Yhteyshenkilö

Leila Ali

Growth hacker

Tavoitteeni on tarjota mahdollisimman monelle opiskelijalla turvallinen tila, jossa voi haastaa itseään sekä oppia uutta. Opiskelen yrittäjyyttä ja tiimijohtamista Proakatemialla, jossa opin uutta päivittäin. Uskon, että yrittäjyystaidot ovat välttämättömiä nyt ja tulevaisuudessa. Olen innoissani, että voin tukea juuri sinua niiden kehittämisessä HUBS:lla. Ota ihmeessä yhteyttä, autan parhaani mukaan ja olen valmis keskustelemaan.