Tutustu tiimiimme

Esittelyssä HUBSin henkilökunta ja Growth Hackers -opiskelijat

Kuinka ottaa yhteyttä?

Jos et oikein tiedä kenelle kysymyksesi kuuluisi, voit aina laittaa meiliä hubs@tuni.fi. Se tavoittaa meidät kaikki ja viestisi löytää varmasti oikealle tyypille.

Sosiaalisesta mediasta löydät meidät Instagramista käyttäjällä @hubstre ja LinkedInistä nimellä HUBS.

HUBSin henkilökunta

Yhteyshenkilö

Profiilikuva, jonka taustalla HUBSin logo

Ira Salminen

Yhteisökoordinaattori

+358503242802

Kokonaiskuvia hahmottava optimisti ja uudesta helposti ja laajasti innostuva tyyppi. HUBSissa toimenkuvani on yhteisökoordinaattori.

Minua inspiroivat syvälliset keskustelut, mukaansatempaavat kirjat ja lempiartistieni näkeminen livenä.

Yhteyshenkilö

Kaisa Kokko

Valmentaja

+358 50 337 3259

Asiakaslähtöisen liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen konkari. Innostava valmentaja, joka jakaa osallistamisen, kokeilukulttuurin ja muotoiluajattelun ilosanomaa.

Ehdottomasti matka – ei aina määränpää.

Yhteyshenkilö

Maria Ruokonen

Tiimivalmentajuuden asiantuntija

Valmennan ja sparraan opiskelijoita ja opiskelijatiimejä yrittäjyydessä ja tiimioppimisessa, sekä opintojaksoilla että Sparrausklinikalla.

Vapaa-ajalla minut löytää flamencosalilta, joogamatolta tai metsäpolulta.

Yhteyshenkilö

Marika Vuorenmaa

Tiimipäällikkö

Toiminnan mahdollistaja ja kannustaja. Yhtenäisen yrittäjyyden kulttuurin rakentaja niin TAMK:lla kuin Tampereen yliopistolla.

Kaiken hyvän ihailija.

Yhteyshenkilö

Raúl Berlanga Zarate

Valmentaja

+358 44 328 7726

Kokenut innovaatio-, startup- ja monitieteisen työn intoilija. Autan mielelläni ihmisiä saamaan ahaa-elämyksensä ja muuttamaan sen konkreettisiksi toimenpiteiksi.

Kun tehtävä vaikuttaa mahdottomalta, kohauta olkapäätäsi ja tee se silti!

Yhteyshenkilö

Saara Eriksson

Kehittämisasiantuntija, Projektipäällikkö @Sprint

+358405425740

Vastaan vuoden parhaasta opiskeluviikosta, Sprint Innovation Festivalista!

Kehitän HUBSin brändiä ja viestintää, tavoitteena hyvän yrittäjyyden vallankumous!

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Sanna Tahlo

Tuottaja

+358 50 454 2262

Ihmisläheinen valmentaja, tuottaja ja tiimioppimisen asiantuntija. Sydämeni sykkii liikunnalle, oppimiselle, ajattelulle ja ihmisille.

Yhteyshenkilö

Miina Kivelä

Valmentaja

040 63 73 812

Valmennan opiskelijoita livenä ja kivoilla verkkokursseilla. Innostun visuaalisesti kauniista asioista ja uusista digijutuista. Kursseillani haluan inspiroida opiskelijoita kehittämään itseään ja ottamaan vastuun omasta tulevaisuudestaan.
Life is short. Build stuff that matters.

Growth Hackers

Growth Hackers on eri alojen opiskelijoista koostuva tiimimme, jota yhdistää kiinnostus yrittäjyyteen ja tiimiosaamisen ja tiimijohtamisen kehittämiseen.

Hakkerit muodostavat oman huipputiiminsä, joka vuoden ajan kehittää tiimityön ja -johtamisen taitojaan ja on mukana rakentamassa HUBSin tunnettuutta Tampereen korkeakouluyhteisön 30 000 opiskelijan joukossa.

Tässä heidän esittelynsä ja yhteystietonsa!

Yhteyshenkilö

Tatiana Menshakova

Growth hacker

Hei! Olen maisteriopiskelija, joka opiskelee opettamisen, oppimisen ja mediakasvatuksen tutkinto-ohjelmassa. Olen syvästi innostunut koulutuksen muutosvoimasta. Olen innoissani toimiessani Growth Hacker -tiimissä, sillä tunnistan yrittäjyystaitojen merkityksen nykymaailmassa.  Tehtäviini kuuluvat tapahtumien järjestäminen ja markkinointi,  ja roolini avulla voin edistää yrittäjyystaitojen kehittymistä opiskelijoiden keskuudessa. Sytyttämällä yrittäjyyden kipinän voimme voimaannuttaa koko opiskelijayhteisömme!

Yhteyshenkilö

Maaz Khan

Growth hacker

Opiskelen tuotantotalouden maisteriohjelmassa ja olen tyyppi, joka on aina utelias oppimaan uusia asioita ja kehittämään itseään. HUBS on tarjonnut minulle alustan haastaa itseäni kokeilemalla uusia asioita ja vaikuttamalla positiivisesti muihin. Growth hackerina järjestän tiimini kanssa tapahtumia ja aktiviteettaj, jotka auttavat myös muita opiskelijoita itsetutkiskeluprosessissaan ja kannustavat heitä astumaan ulos mukavuusalueeltaan.

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Alil Kuizon

Growth Hacker

Ihmisen ja teknologian välisen vuorovaikutuksen maisteriopiskelija. Tutustuin HUBS:iin Sprint Innovation Festivalin ja muiden kurssien kautta. Osana Growth Hacker –tiimiä haluaisin kehittää omia sosiaalisia ja verkostoitumiseen liittyviä taitojani ja samalla jakaa HUBSin arvoa opiskelutovereilleni.
Vastuualueena Growth Hackers-tiimissä on olla ryhmänvetäjä (team leader).

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Seungyeon Shin

Growth Hacker

Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen opiskelija Proakatemialla. Uskon, että yrittäjyys on ennen kaikkea muutosagenttina toimimista, oli muutos sitten suuri tai pieni. Olen oppinut, että rohkeus ei välttämättä riitä muutokseen, mutta se on mahdollista hyvässä tiimissä, josta löytyy luottamusta ja empatiaa. HUBSin Growth Hackerina vastaan tapahtumista, luoden hyvää ympärilleni hyvän tiimin kanssa.