Kolme ihmistä istumassa rennosti keskustelemassa

Mentorointi­verkosto

Uusia näkökulmia yrittäjyyteen huippuasiantuntijalta

Mitä on mentorointi?

HUBS mentorointi auttaa sinua askelissasi kohti yrittäjyyttä. Voit olla vasta alkutaipaleella tai jo pidemmän matkan kulkenut, mentorimme ovat valmiita auttamaan. 

Mentorointia voit hyödyntää silloin, kun on tarve saada näkökulmia oman liikeidean kehittämiseen. Sinulla ei tarvitse olla vielä yritystä perustettuna, mutta liikeidean tulisi olla hahmollaan. HUBS mentoroinnissa keskitytään yrittäjyyden teemoihin; oman yritysidean kehittämiseen ja kasvun mahdollisuuksiin. Jos ideasi etsii vielä muotoaan, kannattaa aloittaa Sparrausklinikalta HUBS valkun kanssa!

Yleensä mentori ja aktori (mentoroitava) tapaavat 2-4 kertaa. Aikataulut mentorointipari sopii itse. 

”Keskustelu mentorin kanssa oli antoisaa. Iso kiitos vielä, että opiskelua voi tehdä omista lähtökodista käsin ja kehittää aidosti omaa osaamista.” 

Tiina Väänänen, TAU terveystieteiden opiskelija 

Kenelle HUBS mentorointi on tarkoitettu? 

Voit päästä mentoroitavaksi, jos opiskelet Tampereen korkeakouluyhteisössä ja sinulla on idea, jonka kehittämiseen haluat kokeneen ammattilaisen näkökulmia.  

Olet valmis HUBS mentorointiin, kun 

  1. Sinulla on idea, jota olet kirkastanut ainakin kevyellä liiketoimintasuunnitelmalla. 
  2. Olet tunnistanut tarpeen; joko tietyn teeman tai isomman osa-alueen, jonka käsittelyyn ja kehittämiseen kaipaat kokeneen yrittäjämentorin apua.  
  3. Pystyt ja haluat sitoutua mentorointiprosessiin. 

Toimi näin halutessasi oman HUBS mentorin:  

  1. Varaa aika Sparrausklinikallemme. Valmentajan kanssa kartoitetaan tilanteesi ja etsitään HUBSin mentoriverkostosta sinulle sopiva mentori. Samalla sovitaan seuranta-tapaaminen valmentajan kanssa kahden kuukauden päähän. 
  2. Ota yhteyttä sinulle valittuun mentoriin, jonka kanssa sovitte tapaamisen ja tutustutte.  
  3. Kun mentorointi on ohi (n. 2 tapaamiskertaa), tapaat Sparrausklinikan valmentajan uudelleen ja voit antaa palautetta mentoroinnista ja miettiä yhdessä valmentajan kanssa seuraavat askeleesi. 

Psst. Mentorointiprosessi on myös opinnollistettavissa Y-portfolio –opintojakson kautta! 
Tällöin kuvaat oivalluksiasi ja oppimistasi oppimispäiväkirjan avulla. Jos opintopisteet kiinnostavat, juttele tästä lisää Sparrausklinikan aloitustapaamisessa! 

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä mentorointiin! Kahdessa tapaamisessa olemme saaneet paljon vastauksia ja kehitysehdotuksia useisiin osa-alueisiin. Lisäksi mentorimme on ollut erittäin avulias myös palavereiden ulkopuolella. Valittu mentori oli meille erittäin hyvä matchi!

Otto Honkanen, Erik Keitaanniemi, TAU tietojohtamisen opiskelijat 

Esittelyssä HUBS mentorit 

Mentorointiverkostossamme on omien alojensa huippuammattilaisia, jotka haluavat auttaa Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoita. Tässä esittelyssä muutamia mentoreitamme, yhteensä verkostossa on yli 40 mentoria!

Opiskeluajaltani parhaiten ovat jääneet mieleen opit ja ajatukset, jotka liittyivät tosi maailman esimerkkeihin. Mentoroinnissa hienointa on se, kun voi tuntea ihmisten innostuksen omaan tekemiseensä ja ideoihin liittyen ja tuntea myös itsensä innostuvan näiden asioiden edistämisestä mentoroinnin muodossa. Ja auttamisesta vaan tulee niin mukava fiilis.

Mikko Nurmi, Gofore
HUBS mentori

Muutamia mentoreitamme

Mentoriverkostomme on laaja ja moniääninen. Tässä esittelyssä muutamia aktiivisia mentoreitamme – verkostossamme on kaikkiaan yli 40 ammattilaista, joiden joukosta etsimme juuri sinun tilanteeseesi sopivan mentorin.

HUBS mentori, Jarno Ojala Vincitiltä kertoo kokemuksiaan mentoroinnista.

Yhteyshenkilö

Johanna Raiskio

Unfair

Yhteyshenkilö

Mikko Nurmi

Gofore

Yhteyshenkilö

Bertta Häkkinen

Rekki

Yhteyshenkilö

Mikael Juntunen

Catapult

Sinusta uusi HUBS -mentori?

Jos olet kiinnostunut liittymään mukaan mentoriverkostoomme tukemaan tulevaisuuden muutoksentekijöitä, ota yhteyttä Kaisaan!

Yhteyshenkilö

Kaisa Kokko

Valmentaja

+358 50 337 3259

Asiakaslähtöisen liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen konkari. Innostava valmentaja, joka jakaa osallistamisen, kokeilukulttuurin ja muotoiluajattelun ilosanomaa.

Ehdottomasti matka – ei aina määränpää.