HUBS Yrityshautomo

Kehitä liikeideaasi yrityshautomossa yksin tai tiimisi kanssa!

Unelmoitko oman bisnesideasi toteuttamisesta?

Haluaisitko päästä vaikuttamaan ympäristöösi ja yhteiskuntaan positiivisella tavalla? Unelmoitko oman yrityksen pyörittämisestä jonakin päivänä?

HUBS Yrityshautomossa kehität liikeideaasi kestävällä tavalla. 8 viikon ohjelmassamme perinteinen liiketoiminnan kehittäminen yhdistyy tiimityötaitojen määrätietoiseen kehittäminen – tiimioppimisen ja valmentamisen menetelmin.

Osallistuminen edistää myös opintojasi, koska se kerryttää sinulle viisi (5) opintopistettä.

En oikein tiennyt mitä odottaa kun ilmoittautuduin esihautomoon, mutta olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Minusta tuntui turvalliselta puhua ajatuksistani ryhmän, mentorin ja valmentajan kanssa. Oli kerrassaan mahtava kokemus päästä näkemään, kuinka ideoimani konsepti alkoi kukoistaa. Opin hiomaan ja argumentoimaan liikeideani yksityiskohtia ammattimaisesti, sopivasti eri näkökulmista niitä tarkastellen.

Kurssin kohokohta on rikastettu ideointi laajan osaaja- ja vertaisryhmän kanssa. On hämmästyttävää, kuinka paljon yhdessä sparrailu selkeyttää asioita ja auttaa visiosi muotoutumisessa.

Opiskelijan palaute HUBS Yrityshautomosta

Tukea ja sparrausta kohti yrittäjyyttä

HUBS Yrityshautomo tukee sinua ensimmäisissä askelissasi kohti yrittäjyyttä. Saat valmennusta, vertaistukea ja työkaluja liikeideasi hiomiseen ja konseptointiin. Lisäksi opit huipputiimin kehittämisestä sekä sellaisessa toimimisesta. Hyppää siis mukaan ja kehitä ideaasi eteenpäin valmentajien ja muiden opiskelijoiden kanssa!

HUBS Yrityshautomossa teemme tiivistä yhteistyötä yrityskumppaniemme ja Tampereen startup-ekosysteemin (esimerkiksi Tribe ja Red Brick Accelerator) kanssa. Aidot esimerkkicaset ja vierailijapuhujat rikastuttavat esihautomon sisältöä tuoden tekemisen lähelle käytäntöä. HUBS Yrityshautomo onkin loistava tapa tutustua ja verkostoitua muiden yrittäjähenkisten toimijoiden ja kumppanien kanssa.

Esihautomoon osallistumisesta saat myös opintopisteitä: 5 op.

Kenelle esihautomo sopii?

HUBS Yrityshautomo on tarkoitettu kenelle tahansa, joka on halukas ja motivoitunut kehittelemään alustavaakin liikeideaansa seuraavalle tasolle. Sinulla ei siis tarvitse olla vielä toimivaa yritystä tai toiminimeä, alustava idea riittää. Useammasta henkilöstä muodostuvat tiimit ovat erittäin tervetulleita mukaan!

Yhteyshenkilö

Raúl Berlanga Zarate

Valmentaja

+358 44 328 7726

Haluatko lisätietoa Ideasta Startupiksi -esihautomosta?

Ota yhteyttä Raúliin, joka vastaa esihautomosta HUBSilla.

HUBS Yrityshautomo -mallin visualisointi: keskellä timantissa sinun ideasi. Ympärillä tiimioppimistapaamiset, sparraukset mentorin kanssa sekä asiantuntijavierailut ja -tarinat

Palautetta osallistujilta

Tässä muutamia palautetta HUBS Yrityshautomoon osallistuneilta opiskelijoilta.

Esihautomo todella tarjoilee työkaluja, kehyksiä ja mallipohjia, jotka auttavat visualisoimaan ideoita ja testaamaan niitä käytännössä.

Mentorini oli aivan mahtava. Sain keskusteluistamme niin paljon hyviä neuvoja ja ideoita!

Tämä kurssi oli meille todella hyödyllinen.Saimme tiiminä tukea ja konkreettista apua kehittääksemme liikeideamme eteenpäin.

Yksi parhaiten toteutetuista kurssialustoissa Moodlen puolella. Selkeä alusta loppuun. Vierailijaluennot ovat iso plussa!

Pidin erityisesti tehtävistä ja siitä, miten kurssi valmisti meidät tekemään niitä. Esimerkiksi empatiakartan ja asiakashaastattelut koin todella hyödyllisinä. Idean jalostamista kohti liiketoimintaa oli todella mielenkiintoista oppia!

Epäröitkö vielä? Kaipaatko sparrausta ennen seuraavaa askelta?

Jos haluat vielä kypsytellä ajatuksiasi ennen esihautomoa liikeideaan tai yrittäjyyden muihin teemoihin liittyen, meillä on sinulle ratkaisu.

Hyödynnä HUBSin Sparrausklinikkaa. Voit varata yksin tai tiimisi kanssa online -tapaamisen valmentajan kanssa, jonka kanssa voit etsiä ratkaisuja ja uusia näkökulmia tilanteeseesi. Palvelu on maksuton kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille!