Ihmisiä juttelemassa ja istumassa rennossa ympäristössä.

HUBS Yrityshautomo

Kehitä liikeideaasi yrityshautomossa yksin tai tiimisi kanssa!

Unelmoitko oman bisnesideasi toteuttamisesta?

Haluaisitko päästä vaikuttamaan ympäristöösi ja yhteiskuntaan positiivisella tavalla? Unelmoitko oman yrityksen pyörittämisestä jonakin päivänä?

HUBS Yrityshautomossa kehität liikeideaasi kestävällä tavalla. 8 viikon ohjelmassamme perinteinen liiketoiminnan kehittäminen yhdistyy tiimityötaitojen määrätietoiseen kehittäminen – tiimioppimisen ja valmentamisen menetelmin.

Osallistuminen edistää myös opintojasi, koska se kerryttää sinulle viisi (5) opintopistettä.

Yhteyshenkilö

Raúl Berlanga Zarate

Valmentaja

+358 44 328 7726

Haluatko kysyä jotain HUBS Yrityshautomosta?

Ota yhteyttä Raúliin, yrityshautomon vastuuvalmentajaan.

Palautetta osallistujilta

Tässä muutamia palautetta HUBS Yrityshautomoon osallistuneilta opiskelijoilta.

Esihautomo todella tarjoilee työkaluja, kehyksiä ja mallipohjia, jotka auttavat visualisoimaan ideoita ja testaamaan niitä käytännössä.

Mentorini oli aivan mahtava. Sain keskusteluistamme niin paljon hyviä neuvoja ja ideoita!

Tämä kurssi oli meille todella hyödyllinen.Saimme tiiminä tukea ja konkreettista apua kehittääksemme liikeideamme eteenpäin.

En oikein tiennyt mitä odottaa kun ilmoittautuduin esihautomoon, mutta olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Minusta tuntui turvalliselta puhua ajatuksistani ryhmän, mentorin ja valmentajan kanssa. Oli kerrassaan mahtava kokemus päästä näkemään, kuinka ideoimani konsepti alkoi kukoistaa. Opin hiomaan ja argumentoimaan liikeideani yksityiskohtia ammattimaisesti, sopivasti eri näkökulmista niitä tarkastellen.

Kurssin kohokohta on rikastettu ideointi laajan osaaja- ja vertaisryhmän kanssa. On hämmästyttävää, kuinka paljon yhdessä sparrailu selkeyttää asioita ja auttaa visiosi muotoutumisessa.

Opiskelijan palaute HUBS Yrityshautomosta

Yksi parhaiten toteutetuista kurssialustoissa Moodlen puolella. Selkeä alusta loppuun. Vierailijaluennot ovat iso plussa!

Pidin erityisesti tehtävistä ja siitä, miten kurssi valmisti meidät tekemään niitä. Esimerkiksi empatiakartan ja asiakashaastattelut koin todella hyödyllisinä. Idean jalostamista kohti liiketoimintaa oli todella mielenkiintoista oppia!

Ilmoittaudu mukaan

Kaikki opintokalenteri

Testaa ideaasi

HUBS Yrityshautomo

Unelmoitko oman bisnesideasi toteuttamisesta? HUBS Yrityshautomossa kehität liikeideaasi kestävällä tavalla!

  • Opintopisteet 5
  • Englantia tarvitaan