Kolme ihmistä istumassa rennosti rappusilla ja juttelemassa

Sparrausklinikka

Tule juttelemaan ideoistasi, tulevaisuuden suunnitelmistasi ja yrittäjyydestä Sparrausklinikalle! Tarvitset vain motivaation ja asenteen, me valmentajat autamme kaikessa muussa.

Mistä on kyse?

Kutittaako päässä idea, joka ei jätä sinua rauhaan? Mietitkö yrittäjyyttä, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle? Pyöriikö mielessäsi tulevaisuuden suunnitelmia, joita olisi hyvä sanoittaa asiantuntijan avulla? 

Sparrausklinikka on luotu halusta auttaa opiskelijoita. Tule idean kanssa tai ilman – tärkeintä on oma motivaatiosi ideoiden kehittämiseen ja yrittäjämäinen asenne! Meiltä saat tukea ajatteluusi sekä vinkkejä ja työkaluja eteenpäin pääsemiseksi ja verkostoa menestyäksesi. Palvelu on maksuton Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille!

Valmentajamme juttelevat mielellään kanssasi. Varmistathan varatessasi ajan että pääset sovitusti linjoille. Jos jostain syystä olet estynyt, muista peruuttaa varaus tai ottaa yhteyttä valmentajaan mahdollisimman pian.

Palautetta Sparrausklinikalla käyneiltä opiskelijoilta

Vinkit ja sparraus

4,4

Keskiarvo ”Kuinka tyytyväinen olet saamaasi sparraukseen ja vinkkeihin”, asteikko 1-5

Palvelukokemus

4,5

Keskiarvo ”Kuinka tyytyväinen olet kokemukseen Sparrausklikasta”, asteikko 1-5

Suosittelu

9,6

Keskiarvo ”Suosittelisitko Sparrausklinikkaa muille, joille on ideoita tai tahtoa kehittyä”, asteikko 0-10

Sparrausklinikalta valmennusta ja apua yrittäjyyteen

Ei me psykologeja olla, mutta yhdessä ajattelun taito sekä innovoinnin ja yrittäjyyden kokonaisnäkemys on meillä hyvin hallussa, kuten myös halu auttaa, kannustaa ja kehittää. Edellämainittuja ominaisuuksia odotamme sinultakin.

Varaa aika valmentajaltamme ja jutellaan lisää!

Yhteyshenkilö

Maria Ruokonen

Tiimivalmentajuuden asiantuntija

Valmennan ja sparraan opiskelijoita ja opiskelijatiimejä yrittäjyydessä ja tiimioppimisessa, sekä opintojaksoilla että Sparrausklinikalla.

Vapaa-ajalla minut löytää flamencosalilta, joogamatolta tai metsäpolulta.

Yhteyshenkilö

Raúl Berlanga Zarate

Valmentaja

+358 44 328 7726

Kokenut innovaatio-, startup- ja monitieteisen työn intoilija. Autan mielelläni ihmisiä saamaan ahaa-elämyksensä ja muuttamaan sen konkreettisiksi toimenpiteiksi.

Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita vaan ja selvitä loput matkan varrella!