Ozoniumin perustajat toimistollaan, käsissä yrityksen laite.

Yhteistyöllä kohti kestävän kehityksen tavoitteita

| Kumppanikokemus

Tamperelainen startup tarjoaa haasteita Markkinoille meno -suunnitelma opintojakson toteutuksilla 2021-2022.

Yhteyshenkilö

Saara Eriksson

Kehittämisasiantuntija, Projektipäällikkö @Sprint

+358405425740

Tarinan kirjoittaja

Ozonium, Tampereella toimiva suomalainen cleantech-startup, lähtee syksyllä HUBSin kumppaniksi pilottiin, jossa rakennamme opintojaksoille pidempiaikaisia kumppanuuksia. 

Ozonium tuo haasteensa Markkinoille meno suunnitelma –opintojaksolle, joka käynnistyy lokakuussa 2021. Tarkoituksena on pilotin kokemusten jälkeen jatkaa ja syventää yhteistyötä.  

Opintojakson vastuuvalmentaja Maria Ruokonen ja koko HUBSin tiimi on innoissaan uudesta kumppanista, jonka kanssa voimme rakentaa opiskelijoille laadukkaita oppimiskokemuksia ja tarjota kumppanille tuoreita ratkaisuideoita ja tiivistä opiskelijayhteistyötä.  

On tosi hieno mahdollisuus pilotoida jatkuvaa kumppanuutta juuri Ozoniumin kanssa. Jatkuvan kumppanuuden malli mahdollistaa sekä opiskelijoillemme että kumppanille pidempiaikaisen yhteistyön ja alustan yhteisille kokeiluille ja oppimiselle.

Maria Ruokonen
Markkinoille meno -suunnitelman vastuuvalmentaja
HUBS

Ozonium jakaa ja markkinoi järjestelmiä ja ratkaisuja, jotka perustuvat otsoniteknologiaan. Ozonium tarjoaa myös konsultointipalveluja, joiden avulla yritykset voivat siirtyä ekologisempaan desinfiointiin ja puhdistukseen toimitiloissaan.

Akateeminen maailma ja yrittäjyys kohtaavat

Ozoniumin operatiivinen johtaja Reyver Serna on ollut mukana yhteistyön rakentamisessa ja kertoo tiimin odottavan innolla tulevaa oppimismatkaa opiskelijoiden kanssa.

Yhteistyöllä haemme innovatiivisia ideoita tuotteidemme ja palveluidemme kaupallistamiseksi. Kumppanuus HUBSin ja Tampereen korkeakouluopiskelijoiden kanssa antaa hyvät mahdollisuudet tähän. Kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin tutustuttaa opiskelijat paikalliseen yritysekosysteemiin, erityisesti kestävän liiketoiminnan käytänteisiin ja startup -maailmaan. Osallistumalla opintojaksolle opiskelijat saavat hyvän testialustan kokeilla ehdotuksiaan ja soveltaa oppimiaan teorioita käytännön elämässä, oikeissa työelämähaasteissa. Tämä on toimiva tapa yhdistää akateeminen maailma yrittäjyyteen.

Reyver Serna
Operatiivinen johtaja, Ozonium Oy

HUBS-yhteistyöhön Ozoniumin tiimi päätyi Alihankintamessujen kautta, jossa Tampereen yliopiston asiantuntijoiden avulla etsittiin sopivia korkeakouluyhteisön tuottamia palveluita Ozoniumin tarpeisiin. ”Ozoniumin Be good, Do good -asenne on loistava esimerkki HUBSin kanssa yhteiset arvot jakavasta kumppanista, joka mahdollistaa opiskelijoillemme oppimiskokemuksia kestävän yrittäjyyden teemoissa”, summaa HUBSin Maria, Markkinoille meno -suunnitelman vastuuvalmentaja.

Opiskelijalle käytännön kokemusta, kumppanille inspiraatiota ja uusia oppeja

”Opiskelijoille tämä opintojakso tarjoaa mahdollisuuden oppia kehittämään ideaa ketterästi ja asiakaskeskeisesti konkreettiseksi markkinoille meno –suunnitelmaksi yhdessä monialaisen tiimin ja tiiviissä yhteistyössä työelämäkumppanin kanssa”, valmentaja Maria kertoo. Kumppani oppii varmasti uutta kaupallistamisen prosessista ja saa inspiraatiota ja buustia markkinoille menoon monialaisen opiskelijatiimin näkemyksistä, oivalluksista ja kiteytyksistä.

Markkinoille meno -suunnitelma on 8 viikon sprintti, jonka aikana monialainen opiskelijatiimi kehittää toimeksiantajan tuote-/palveluideaa konkreettiseksi markkinoille meno –suunnitelmaksi.

Opintojaksolle osallistuville opiskelijoille lähetämme terveisiä ja toivotamme lämpimästi tervetulleiksi lukuvuoteen 2021–2022. Odotamme innolla yhteistyötä opiskelijoiden kanssa ja kaikkien ideoidenne kuulemista yhteisten matkamme aikana!

Reyver Serna
Operatiivinen johtaja, Ozonium Oy

Ilmoittaudu mukaan!

Kaikki opintokalenteri

Aloita näistä

Johdatus yrittäjyyteen

Oletko valmis laajentamaan näkökulmiasi yrittäjyyteen? Inspiroivia yrittäjätarinoita ja tiukkaa asiaa!

  • Ilmoittautuminen auki
  • Opintopisteet 5
  • Englantia tarvitaan

Aloita näistä

Yrittäjyyden kulmakivet

Yrittäjyyden kulmakivet on opintojakso, joka kutsuu katsomaan yrittämistä, yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä tekemistä eri näkökulmista. Sopii loistavasti yrittäjyyden pohjakurssiksi alastasi riippumatta!

  • Opintopisteet 5

Kumppaniksi?

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta HUBSin kanssa?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tarpeistasi!

Yhteyshenkilö

Maria Ruokonen

Tiimivalmentajuuden asiantuntija

Valmennan ja sparraan opiskelijoita ja opiskelijatiimejä yrittäjyydessä ja tiimioppimisessa, sekä opintojaksoilla että Sparrausklinikalla.

Vapaa-ajalla minut löytää flamencosalilta, joogamatolta tai metsäpolulta.

Tarinat

Kaikki tarinat