Cristina and Sara sitting on a vehicle and smiling at the camera.

HUBS-apuraha: Kolme tähteä ja toive

| Apurahakokeilut, Opiskelijakokemus, Yrittäjätarina

Kun HUBS-apurahan saajat julkaistiin toukokuussa 2022, New Education Horizonin liikeidea oli jo käynyt läpi HUBS yrityshautomon. Apuraha tarjosi kahdelle Educational Leadership -tutkinto-ohjelman (MEL) maisteriopiskelijalle mahdollisuuden viedä ideaansa eteenpäin. Lue, mitä he toivovat vuodelta 2023.

New Education Horizonsin, NEdHon, tavoitteena on tarjota laajennetun todellisuuden (XR) koulutuskonsultointia yrityksille ja suunnitella interaktiivisia online-virtuaalitodellisuuden (VR) kielikursseja opiskelijoille ympäri maailmaa ilman tila- tai aikarajoituksia.

Apuraha mahdollisti seuraavat vaiheet

Sekä liikekumppanini että minä olemme TAMKissa opettajia ja MEL-opiskelijoita. Olemme perehtyneet didaktiseen ja pedagogiseen lähestymistapaan, mutta IT-osaamisemme on rajallinen. HUBS-apuraharaha tulikin kuin maagisena toivetähtenä, joka antoi meille mahdollisuuden tehdä kolme asiaa:

VR-oppimisympäristön kokeilua

Kaksi Yhdysvalloissa asuvaa lukiolaista teki mukaansatempaavia ymmärtämistoimintoja, oppi kielioppia, ääntämistä ja loi omia tarinoitaan tai roolileikkejään ranskaksi kuudessa VR-oppimisympäristössä, vaikka heidän opettajansa oli satojen kilometrien päässä Euroopassa.

Huomasimme, että uppoutuminen tarinaan VR-tilassa auttaa oppilaita ymmärtämään uusien sanojen merkityksen paremmin. Myös kielioppia on helpompi ymmärtää, kun opiskelija manipuloi käsitteitä VR-ympäristössä. Roolipelikin on paljon interaktiivisempaa ja hauskempaa, kun ollaan VR-simulaatiossa.

Illustrative picture
VR tila

Nyt NEdHo-testausvaihe jatkuu. Ensimmäisen asiakkaamme, amerikkalaisen verkkokoulun pyynnöstä kehitämme opetussuunnitelmaa ranskan kieliopintoihin. Opetussuunnitelma yhdistää VR-oppitunteja ja 2D-asynkronisoituja aktiviteetteja.

Illustrative picture
VR tila

Uutta tiimin jäsentä etsimässä

Tänä vuonna NEdHo saavutti paljon, mutta seuraavaksi toivomme löytävämme tiimiimme IT- ja markkinointijäsenet. Jos ajattelet, että VR on koulutuksen tulevaisuus ja olet hyvä IT: n tai markkinoinnin parissa, ota nyt yhteyttä contact@nedho.fi ja hyppää NEdHo-avaruusaluksen kyytiin. Viedään yhdessä koulutus kohti ääretöntä ja sen yli!

Cristina and Sara sitting on a vehicle and smiling at the camera.
Cristian Obae ja Sara Ban Ammar

Tämän tarinan ovat kirjoittaneet Cristina Obae & Sara Ban Ammar.

Kiitos Cristina ja Sara tarinasi jakamisesta!

Haluatko testata omaa liikeideaasi?

Tsekkaa HUBS yrityshautomo -kurssi (5 opintopistettä) ja liity mukaan seuraavaan toteutukseen!

Tarinat

Kaikki tarinat

Neljä ihmistä poseeraa innokkaasti.

Vuosi HUBSilla: Kolme oivallusta työelämästä

HUBSin yhteisökoordinaattori Ira hyppäsi mukaan HUBS-tiimiin tammikuussa 2023 valmistuttuaan Tampereen yliopistosta kasvatustieteiden maisteriksi. Nappaa nyt talteen Iran ensimmäisen HUBS-vuoden tärkeimpiä oppeja!