Cristina and Sara sitting on a vehicle and smiling at the camera.

HUBS-apuraha: Kolme tähteä ja toive

| Opiskelijakokemus, Yrittäjätarina

Kun HUBS-apurahan saajat julkaistiin toukokuussa 2022, New Education Horizonin liikeidea oli jo käynyt läpi HUBS yrityshautomon. Apuraha tarjosi kahdelle Educational Leadership -tutkinto-ohjelman (MEL) maisteriopiskelijalle mahdollisuuden viedä ideaansa eteenpäin. Lue, mitä he toivovat vuodelta 2023.

New Education Horizonsin, NEdHon, tavoitteena on tarjota laajennetun todellisuuden (XR) koulutuskonsultointia yrityksille ja suunnitella interaktiivisia online-virtuaalitodellisuuden (VR) kielikursseja opiskelijoille ympäri maailmaa ilman tila- tai aikarajoituksia.

Apuraha mahdollisti seuraavat vaiheet

Sekä liikekumppanini että minä olemme TAMKissa opettajia ja MEL-opiskelijoita. Olemme perehtyneet didaktiseen ja pedagogiseen lähestymistapaan, mutta IT-osaamisemme on rajallinen. HUBS-apuraharaha tulikin kuin maagisena toivetähtenä, joka antoi meille mahdollisuuden tehdä kolme asiaa:

VR-oppimisympäristön kokeilua

Kaksi Yhdysvalloissa asuvaa lukiolaista teki mukaansatempaavia ymmärtämistoimintoja, oppi kielioppia, ääntämistä ja loi omia tarinoitaan tai roolileikkejään ranskaksi kuudessa VR-oppimisympäristössä, vaikka heidän opettajansa oli satojen kilometrien päässä Euroopassa.

Huomasimme, että uppoutuminen tarinaan VR-tilassa auttaa oppilaita ymmärtämään uusien sanojen merkityksen paremmin. Myös kielioppia on helpompi ymmärtää, kun opiskelija manipuloi käsitteitä VR-ympäristössä. Roolipelikin on paljon interaktiivisempaa ja hauskempaa, kun ollaan VR-simulaatiossa.

Illustrative picture
VR tila

Nyt NEdHo-testausvaihe jatkuu. Ensimmäisen asiakkaamme, amerikkalaisen verkkokoulun pyynnöstä kehitämme opetussuunnitelmaa ranskan kieliopintoihin. Opetussuunnitelma yhdistää VR-oppitunteja ja 2D-asynkronisoituja aktiviteetteja.

Illustrative picture
VR tila

Uutta tiimin jäsentä etsimässä

Tänä vuonna NEdHo saavutti paljon, mutta seuraavaksi toivomme löytävämme tiimiimme IT- ja markkinointijäsenet. Jos ajattelet, että VR on koulutuksen tulevaisuus ja olet hyvä IT: n tai markkinoinnin parissa, ota nyt yhteyttä contact@nedho.fi ja hyppää NEdHo-avaruusaluksen kyytiin. Viedään yhdessä koulutus kohti ääretöntä ja sen yli!

Cristina and Sara sitting on a vehicle and smiling at the camera.
Cristian Obae ja Sara Ban Ammar

Tämän tarinan ovat kirjoittaneet Cristina Obae & Sara Ban Ammar.

Kiitos Cristina ja Sara tarinasi jakamisesta!

Haluatko testata omaa liikeideaasi?

Tsekkaa HUBS yrityshautomo -kurssi (5 opintopistettä) ja liity mukaan seuraavaan toteutukseen!

Tarinat

Kaikki tarinat

Sprint avaa uusia ovia

Tampereen yliopistosta valmistunut Jesperi Vuorinen osallistui Sprintiin ensin opiskelijana ja sitten 2022 kumppanin edustajana. Tutustu Jesperin Sprint-polkuun!