HUBS Yrityshautomo

Esihautomo | Kestävän yrittäjyyden opinnot (TAU.YHT.KEYR) | Liiketoimintamallin muotoilu | Monialaiset tiimitaidot | Oman idean kehittäminen | Prototyypit ja testaaminen

Haluaisitko päästä vaikuttamaan ympäristöösi ja yhteiskuntaan positiivisella tavalla? Unelmoitko oman yrityksen pyörittämisestä jonakin päivänä?

HUBS Yrityshautomossa kehität liikeideaasi kestävällä tavalla. 8 viikon ohjelmassamme perinteinen liiketoiminnan kehittäminen yhdistyy tiimityötaitojen määrätietoiseen kehittäminen – tiimioppimisen ja valmentamisen menetelmin.

Osallistuminen edistää myös opintojasi, koska se kerryttää sinulle viisi (5) opintopistettä.

En oikein tiennyt mitä odottaa, kun ilmoittauduin esihautomoon, mutta olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Minusta tuntui turvalliselta puhua ajatuksistani ryhmän, mentorin ja valmentajan kanssa. Oli kerrassaan mahtava kokemus päästä näkemään, kuinka ideoimani konsepti alkoi kukoistaa. Opin hiomaan ja argumentoimaan liikeideani yksityiskohtia ammattimaisesti, sopivasti eri näkökulmista niitä tarkastellen.

Kurssin kohokohta on rikastettu ideointi laajan osaaja- ja vertaisryhmän kanssa. On hämmästyttävää, kuinka paljon yhdessä sparrailu selkeyttää asioita ja auttaa visiosi muotoutumisessa.

Opiskelijan palaute HUBS Yrityshautomosta
HUBS Yrityshautomon sisältö kuvattuna kaaviossa:Tiimioppimistapaamiset, sparraukset mentorin kanssa sekä asiantuntijavierailut ja -tarinat
HUBS Yrityshautomon sisältö

Tukea ja sparrausta kohti yrittäjyyttä

HUBS Yrityshautomo tukee sinua ensimmäisissä askelissasi kohti yrittäjyyttä. Saat valmennusta, vertaistukea ja työkaluja liikeideasi hiomiseen ja konseptointiin. Lisäksi opit huipputiimin kehittämisestä sekä sellaisessa toimimisesta. Hyppää siis mukaan ja kehitä ideaasi eteenpäin valmentajien ja muiden opiskelijoiden kanssa!

HUBS Yrityshautomossa teemme tiivistä yhteistyötä yrityskumppaniemme ja Tampereen startup-ekosysteemin (esimerkiksi Tribe ja Red Brick Accelerator) kanssa. Aidot esimerkit ja vierailijapuhujat rikastuttavat esihautomon sisältöä tuoden tekemisen lähelle käytäntöä. HUBS Yrityshautomo onkin loistava tapa tutustua ja verkostoitua muiden yrittäjähenkisten toimijoiden ja kumppanien kanssa.

Kurssin tiedot

Opintopisteet: 5 Op

Tunnus: TAU.HUBS.02

Työskentelytapa: Tiimi ja itsenäinen

Vaatimustaso: Testaa ideaasi

Sijainti: TAMK, Kauppi

Ajankohta: 18.9.–13.11.2024

Periodi: 1/2024

Ilmoittautuminen: 1.8.–11.9.2024

Järjestäjä: HUBS

Huom: Tällä opintojaksolla tarvitaan englanninkielen taitoa

Ilmoittautuminen

TAU opiskelijat
Sisu +opintojaksotunnus TAU.HUBS.02

TAMK opiskelijat
Ristiinopiskelupalvelu + opintojaksotunnus TAU.HUBS.02

Ongelmia Ristiinopiskelupalvelun kanssa? Katso ohjevideomme.

Avoin yliopisto
Tälle opintojaksolle pääset mukaan myös avoimen yliopiston kautta.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö

Raúl Berlanga Zarate

Valmentaja

+358 44 328 7726

Kokenut innovaatio-, startup- ja monitieteisen työn intoilija. Autan mielelläni ihmisiä saamaan ahaa-elämyksensä ja muuttamaan sen konkreettisiksi toimenpiteiksi.

Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita vaan ja selvitä loput matkan varrella!