HUBS Yrityshautomo

Esihautomo | Liiketoimintamallin muotoilu | Monialaiset tiimitaidot | Oman idean kehittäminen | Prototyypit ja testaaminen

Haluaisitko päästä vaikuttamaan ympäristöösi ja yhteiskuntaan positiivisella tavalla? Unelmoitko oman yrityksen pyörittämisestä jonakin päivänä?

HUBS Yrityshautomossa kehität liikeideaasi kestävällä tavalla. 8 viikon ohjelmassamme perinteinen liiketoiminnan kehittäminen yhdistyy tiimityötaitojen määrätietoiseen kehittäminen – tiimioppimisen ja valmentamisen menetelmin.

Osallistuminen edistää myös opintojasi, koska se kerryttää sinulle viisi (5) opintopistettä.

En oikein tiennyt mitä odottaa kun ilmoittautuduin esihautomoon, mutta olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Minusta tuntui turvalliselta puhua ajatuksistani ryhmän, mentorin ja valmentajan kanssa. Oli kerrassaan mahtava kokemus päästä näkemään, kuinka ideoimani konsepti alkoi kukoistaa. Opin hiomaan ja argumentoimaan liikeideani yksityiskohtia ammattimaisesti, sopivasti eri näkökulmista niitä tarkastellen.

Kurssin kohokohta on rikastettu ideointi laajan osaaja- ja vertaisryhmän kanssa. On hämmästyttävää, kuinka paljon yhdessä sparrailu selkeyttää asioita ja auttaa visiosi muotoutumisessa.

Opiskelijan palaute HUBS Yrityshautomosta
HUBS Yrityshautomon sisältö kuvattuna kaaviossa:Tiimioppimistapaamiset, sparraukset mentorin kanssa sekä asiantuntijavierailut ja -tarinat
HUBS Yrityshautomon sisältö

Tukea ja sparrausta kohti yrittäjyyttä

HUBS Yrityshautomo tukee sinua ensimmäisissä askelissasi kohti yrittäjyyttä. Saat valmennusta, vertaistukea ja työkaluja liikeideasi hiomiseen ja konseptointiin. Lisäksi opit huipputiimin kehittämisestä sekä sellaisessa toimimisesta. Hyppää siis mukaan ja kehitä ideaasi eteenpäin valmentajien ja muiden opiskelijoiden kanssa!

HUBS Yrityshautomossa teemme tiivistä yhteistyötä yrityskumppaniemme ja Tampereen startup-ekosysteemin (esimerkiksi Tribe ja Red Brick Accelerator) kanssa. Aidot esimerkkicaset ja vierailijapuhujat rikastuttavat esihautomon sisältöä tuoden tekemisen lähelle käytäntöä. HUBS Yrityshautomo onkin loistava tapa tutustua ja verkostoitua muiden yrittäjähenkisten toimijoiden ja kumppanien kanssa.

Kurssin tiedot

Opintopisteet: 5 Op

Tunnus: NN00FZ06-3002

Työskentelytapa: Tiimi ja itsenäinen

Vaatimustaso: Testaa ideaasi

Sijainti: Hervanta

Ajankohta: 9.2.–13.4.2023

Periodi: 3 / 2023

Ilmoittautuminen: 25.5.2022–2.2.2023

Järjestäjä: HUBS

Huom: Tällä opintojaksolla tarvitaan englanninkielen taitoa

Ilmoittautuminen

TAMK opiskelijat
Pakki  + tunnus NN00FZ06-3002

TAU opiskelijat
Ristiinopiskelupalvelu + tunnus NN00FZ063002

Ongelmia Ristiinopiskelupalvelun kanssa? Katso ohjevideomme.

Avoin AMK
Tälle opintojaksolle pääset mukaan myös avoimen amk:n kautta.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö

Raúl Berlanga Zarate

Valmentaja

+358 44 328 7726

Kokenut innovaatio-, startup- ja monitieteisen työn intoilija. Autan mielelläni ihmisiä saamaan ahaa-elämyksensä ja muuttamaan sen konkreettisiksi toimenpiteiksi.

Kun tehtävä vaikuttaa mahdottomalta, kohauta olkapäätäsi ja tee se silti!

Valmentajat

Yhteyshenkilö

Raúl Berlanga Zarate

Valmentaja

+358 44 328 7726

Kokenut innovaatio-, startup- ja monitieteisen työn intoilija. Autan mielelläni ihmisiä saamaan ahaa-elämyksensä ja muuttamaan sen konkreettisiksi toimenpiteiksi.

Kun tehtävä vaikuttaa mahdottomalta, kohauta olkapäätäsi ja tee se silti!

Yhteyshenkilö

Kaisa Kokko

Valmentaja

+358 50 337 3259

Asiakaslähtöisen liiketoiminnan ja henkilöstön kehittämisen konkari. Innostava valmentaja, joka jakaa osallistamisen, kokeilukulttuurin ja muotoiluajattelun ilosanomaa.

Ehdottomasti matka – ei aina määränpää.