Four people smiling and standing side by side at HUBS premises on campus.

Growth Hackers – kevät 2023

| Opiskelijakokemus

Tiesitkö, että HUBSilla on oma opiskelijatiimi? Growth Hackers -tiimi järjestää tapahtumia ja levittää sanaa yrittäjyysopinnoista ja -aktiviteeteista Tampereen yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Tutustu kevään 2023 tiimiin!

Growth Hackers -tiimimme tavoitteena on tänä lukukautena on luoda merkityksellisiä yhteyksiä opiskelijoiden ja HUBSin välillä – haluamme herättää uteliaisuutta ja kannustaa innovointiin. Samalla kun yritämme kasvattaa ja sitouttaa HUBS-yhteisöä, haluamme myös kehittää itseämme. Käytimme oppimissopimuksia selvittääksemme mitä haluamme saavuttaa ja kehittää, ja miten voisimme tehdä sen Growth hacker -työn kautta. Tiimimottomme on ”oppiminen tapahtuu tekemällä” ja tänä lukukautena tuommekin teille opiskelijoille monipuolisen valikoiman tapahtumia, jotka mahdollistavat oppimisen ja ovat informatiivisuuden lisäksi myös hauskoja. Toivomme, että nautit tapahtumakeväästämme!

Nelihenkinen tiimi istumassa harmaalla sohvalla lähekkäin toisiaan.
Soonie, Pinja, Alil ja Sushi

Tutustu tiimiin

Dhanushi / ”Sushi”

Vastuualue: Team Leader

Olen Dhanushi ja opiskelen tällä hetkellä kandidaatin tutkintoa tieteen ja tekniikan alalla. HUBS-matkani alkoi jo ensimmäisen opiskeluvuoteni aikana, jolloin suoritin kursseja markkinoinnista ja innovatiivisten ratkaisujen löytämisestä. Kyseiset kurssit ovat mahdollistaneet kasvuni sekä ihmisenä että yrittäjänä. Ainutlaatuisesta oppimistyylistä mahtaviin valmentajiin, voin kertoa että rakastin jokaista minuuttia! Growth Hacker-tiimin jäsenenä haluaisin auttaa muita opiskelijoita löytämään sen ilon ja ihmeen, jonka löysin itse ollessani osa HUBSia!

Ihminen lilassa paidassa, jossa on Tampereen yliopiston logo. Hän katsoo oikealle.

Pinja

Vastuualue: HUBS Performing Club

Olen toisen vuoden hallintotieteiden opiskelija ja optimisti, joka on lumoutunut HUBS-ideologiasta. Unelmani on perustaa ja isännöidä HUBS Performing Clubia tänä keväänä.

Ihminen istumassa sängyllä, HUBSin musta t-paita päällä

Soonie

Vastuualue: Tapahtumat

Opiskelen yrittäjyyttä ja tiimijohtamista Proakatemialla. Uskon, että yrittäjyys on muutosagenttina toimimista – oli sitten kyseessä pieni tai suuri muutos. Olen oppinut, että rohkeus ei aina riitä muutoksen saavuttamiseen, mutta hyvä, luottamuksellinen ja empaattinen tiimi voi mahdollistaa sen. HUBSissa koordinoin etenkin tapahtumia ja pyrkimyksenäni onkin saada aikaan positiivista vaikutusta yhdessä mahtavan tiimini kanssa.

Lähikuva ihmisestä, joka hymyilee hammashymyä.

Alil

Vastuualue: Markkinointi

Opiskelen tällä hetkellä Human-Technology Interaction -maisteriohjelmassa. Tutustuin HUBSiin Sprint Innovation -festivaalin ja muiden HUBS-kurssien kautta. Nyt osana Growth Hacker -tiimiä haluan kehittää omia sosiaalisia ja verkostoitumistaitojani vieden samalla viestiä HUBSin arvoista ja hyödyistä kanssaopiskelijoilleni.

Ihminen, jolla on ruskea teddy-takki päällään ja musta pipo päällä.

Hakkerien Hotline

Kuinka voit tavoittaa Growth Hackerit, jos sinulla on jotain kysyttävää tai kenties tapahtumaidea, joka sopisi HUBS-henkeen? Voit ottaa yhteyttä tiimiin esimerkiksi Telegramin kautta:

Pinja Tiensuu – @Pinzatie
Alil Kuizon – @akuizon
Soonie Shin – @soonieshin3
Dhanushi Srinivasan – @dhanushi_9

Kiinnostuitko Growth Hacker -työstä?

Mahtava juttu! Rekrytoimme uusia tiimijäseniä kahdesti vuodessa – keväällä ja syksyllä. Yleisesti ottaen toivoisimme Growth Hackerien sitoutuvan vuodeksi kerrallaan, mutta se ei ole välttämättömyys. Muodostamme tiimin tilanteen ja hakijoiden vahvuuksien mukaan!

Yhteyshenkilö

Profiilikuva, jonka taustalla HUBSin logo

Ira Salminen

Yhteisökoordinaattori

+358503242802

Ira koordinoi Growth Hacker -tiimiä. Jos olet kiinnostunut työstä Growth Hackerina, voit ottaa suoraan yhteyttä Iraan!

Tarinat

Kaikki tarinat