Performing Club

HUBS, TAU City Centre | 10.3.–21.4.2023 | 17-19 pm

HUBS Performing Club

Kämmenet hikoilevat, jalat tärisevät, kirkas valo peittää näkymäsi, sadat ihmiset odottavat, että aloitat… Jännittääkö esiintyminen? Älä huoli, sillä HUBS Performing Club on täällä!

HUBS Performing Club on 7 viikon matka opiskelijoille, jossa harjoitellaan puhe-esityksien pitämistä yhdessä muiden kanssa. Kokoonnumme perjantaisin 10. maaliskuuta – 21. huhtikuuta 2023. Pääset jokaisessa tapaamisessa lavalle esiintymään ja autat myös muita opiskelijoita kasvamaan! Voit liittyä ilman kokemusta, mutta tule “learn-by-doing” -asenteella ja ole valmis heittäytymään mukaan! Jokainen tapaaminen sisältää miniaktivointiluentoja ja esiintymistehtäviä. Osallistumisesta ansaitset HUBS Performing Club haalarimerkin!

Kysymyksiä?

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Pinja Tiensuu

Growth Hacker

Haluatko kysyä jotain tähän tapahtumaan liittyvää? Ota yhteyttä Pinjaan!

@pinzatie (Telegram)

Valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu!

Voit valita kolmesta ryhmästä kielitaitosi perusteella:

  1. English Group (klo. 18-19) – englanninkielinen ryhmä
  2. Finnish group (klo. 18-19) – suomenkielinen ryhmä
  3. Hybrid group (klo. 17-18) – Hybridiryhmä

Hybridiryhmässä miniluennot pidetään englanniksi, mutta suomenkielisiä käännöksiä on saatavilla. Voit myös valita esiinnytkö suomeksi vai englanniksi. Hybridiryhmä on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ymmärtävät molempia kieliä ja voivat kommunikoida niillä. Hybridiryhmään voit osallistua, jos haluat harjoitella toista kieltäsi matalalla kynnyksellä ja oppia vaihtamaan kieltä tarpeen tullen.

Jokaiseen ryhmään mahtuu maksimissaan 20 opiskelijaa. Eli nopeat syö hitaat. Tiedotamme ryhmävalinnoista mahdollisimman pian.

MILLOIN? Perjantaisin 10.3.-21.4.2023

MISSÄ? HUBSin tilat, Keskustan kampus

KENELLE? Opiskelijoille!

MIKSI? Esiintymistaitojesi kehittämiseen!