Henkilöbrändäys -työpaja keskiviikkona 10.4. klo 15

Hervanta, opetustila Puruk Cahu (PB133). | 10.4.2024 | 15-16:30

Tule mukaan HUBSin Henkilöbrändäys-työpajaan 10. huhtikuuta klo 15-16.30. Tämä työpaja on täydellinen kaikille, jotka haluavat erottua joukosta ja jäädä paremmin ihmisten mieleen.

Työpaja sopii aloittelijoille ja sisältää henkilöbrändäyksen alkeet. Tulet löytämään keinoja, kuinka sitouttaa paremmin mikä tahansa yleisö, luoda aitoja yhteyksiä ja jättää muistijälki uniikilla persoonallasi. Interaktiivisten harjoitteiden ja käytännönläheisten neuvojen avulla opit viestimään brändiäsi itsevarmasti.

Mitä saavutat henkilöbrändäys-työpajalla?

  • Opi yksinkertaisia tapoja kommunikoida mikä tekee sinusta ainutlaatuisen, jotta voit kiinnittää työnantajien tai asiakkaiden huomion paremmin.
  • Paranna mahdollisuuksiasi työhaastatteluissa ilmaisemalla vahvuuksiasi paremmin.
  • Kuule, miten henkilökohtainen brändäys voi johtaa jännittäviin työmahdollisuuksiin ja palkitsevaan työhön.

Työpajan pitää kehitysasiantuntija Saara Eriksson. Hän edustaa Tampereen korkeakouluyhteisön kestävän yrittäjyyden HUBS-tiimiä.

Tämä työpaja järjestetään Hervannan kampuksen päärakennuksessa. Tilaisuus on Puruk Cahu opetustilassa (PB133). Tapahtuma pidetään englanniksi. Tarjoamme herkullisia välipaloja kaikille osallistujille.

Tämä työpaja on loistava tapa oppia esittelemään itsesi tavalla, joka tuntuu sinulle oikealta, rennossa ja tukevassa ympäristössä!

Mukaan mahtuu noin 20 ilmoittautunutta. Ilmoittautumisten perusteella arvioimme myös tarjoilut:

Tapahtuman järjestävät

Yhteyshenkilö

Tatiana Menshakova

Growth Hacker

Hei! Olen vastavalmistunut opiskelija opettamisen, oppimisen ja mediakasvatuksen tutkinto-ohjelmasta. Olen syvästi innostunut koulutuksen muutosvoimasta. Olen innoissani toimiessani Growth Hacker -tiimissä, sillä tunnistan yrittäjyystaitojen merkityksen nykymaailmassa.  Tehtäviini kuuluvat tapahtumien järjestäminen ja markkinointi,  ja roolini avulla voin edistää yrittäjyystaitojen kehittymistä opiskelijoiden keskuudessa. Sytyttämällä yrittäjyyden kipinän voimme voimaannuttaa koko opiskelijayhteisömme!

Yhteyshenkilö

Maaz Khan

Growth Hacker

Opiskelen tuotantotalouden maisteriohjelmassa ja olen tyyppi, joka on aina utelias oppimaan uusia asioita ja kehittämään itseään. HUBS on tarjonnut minulle alustan haastaa itseäni kokeilemalla uusia asioita ja vaikuttamalla positiivisesti muihin. Growth hackerina järjestän tiimini kanssa tapahtumia ja aktiviteettaj, jotka auttavat myös muita opiskelijoita itsetutkiskeluprosessissaan ja kannustavat heitä astumaan ulos mukavuusalueeltaan.

Yhteyshenkilö

Punahiuksinen nainen hymyilee kameralle selfiessä.

Iris Pajunen

Growth hacker

Hei! Opiskelen kansainvälistä politiikkaa ja harrastan avantouintia. HUBS:ssa minua kiinnostavat erityisesti innovaatiot, esiintymistaidot ja yritysten yhteiskunnallinen ulottuvuus. Mielestäni yrittäjyystaidoista on hyötyä kaikille, sillä niitä tarvitaan maailman muuttamiseen. Growth Hackerina parasta on järjestää tapahtumia, jotka tarjoavat opiskelijoille työkaluja heille tärkeiden asioiden löytämiseen ja edistämiseen.

Yhteyshenkilö

Leila Ali

Growth hacker

Tavoitteeni on tarjota mahdollisimman monelle opiskelijalla turvallinen tila, jossa voi haastaa itseään sekä oppia uutta. Opiskelen yrittäjyyttä ja tiimijohtamista Proakatemialla, jossa opin uutta päivittäin. Uskon, että yrittäjyystaidot ovat välttämättömiä nyt ja tulevaisuudessa. Olen innoissani, että voin tukea juuri sinua niiden kehittämisessä HUBS:lla. Ota ihmeessä yhteyttä, autan parhaani mukaan ja olen valmis keskustelemaan.