Markkinoille meno -suunnitelma

Liiketoimintamallin muotoilu | Monialaiset tiimitaidot | Ongelmanratkaisu | Prototyypit ja testaaminen | Tuotteen tai palvelun kaupallistaminen | Työelämähaaste

Opi luomaan tuote-/palveluidealle toteuttamiskelpoinen markkinoille meno -suunnitelma kestävällä tavalla! Tällä kurssilla työskentelet yhdessä kumppanin ja tiimin kanssa.

Markkinoille meno -suunnitelma on 8 viikon sprintti, jonka aikana kehität yhdessä monialaisen tiimisi kanssa toimeksiantajan tuote-/palveluideaa kokeilusta kohti konkreettista lanseeraussuunnitelmaa.

Toteuttamiskelpoinen markkinoille meno -suunnitelma

Markkinoille meno -suunnitelma opintojakso perustuu tosielämän projekteihin – työskentelet monialaisen opiskelijatiimin sekä idean kehittäjän kanssa, joka voi olla esimerkiksi yritys tai tutkijaryhmä. Kehittämisen menetelmät ja työkalut tukevat kestävää liiketoimintaa sekä kaupallisesta, yhteiskunnallisesta että ympäristönäkökulmasta.

Systeemistä oppimista

Oheinen kuvio kuvaa HUBSin opinnoissa käytettävää systeemistä oppimista. Tällä kurssilla et kuuntele passiivisena luentoja, vaan tuotat tietoa, kokeilet ja opit itse toimimalla!

HUBSin systeemisen oppimisen malli visualisoituna; oppija, oma tiimi, muut tiimit, asiakas eli toimeksiantaja, asiakkaan asiakkaat, valmentajat, korkeakouluyhteisö, Pirkanmaan ekosysteemi, lähteet
HUBS: systeemisen oppimisen malli

Toimeksiantajat ja haasteet

Kurssin tiedot

Opintopisteet: 5 Op

Tunnus: NN00FP48-3003

Työskentelytapa: Tiimi

Vaatimustaso: Sovella oppimaasi

Sijainti: Keskusta

Ajankohta: 24.10.–12.12.2022

Periodi: 2 / 2022-2023

Ilmoittautuminen: 1.5.–9.10.2022

Järjestäjä: HUBS

Huom: Tällä opintojaksolla tarvitaan englanninkielen taitoa

Ilmoittautuminen

Go-to-Market -plan

TAMK opiskelija
Pakki + opintojakson tunnus NN00FP48-3003

TAU opiskelija
Ristiinopiskelupalvelu + opintojakson tunnus NN00FP483003

Ongelmia Ristiinopiskelupalvelun kanssa? Katso ohjevideomme.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö

Maria Ruokonen

Tiimivalmentajuuden asiantuntija

Valmennan ja sparraan opiskelijoita ja opiskelijatiimejä yrittäjyydessä ja tiimioppimisessa, sekä opintojaksoilla että Sparrausklinikalla.

Vapaa-ajalla minut löytää flamencosalilta, joogamatolta tai metsäpolulta.