HUBS Rekry – Sprintin projektitiimi

Sprint Projektitiimin jäsenet 2021

Etsimme uusia vahvistuksia Tampereen korkeakouluyhteisön monialaisimman innovointiviikon, Sprint Innovation Festivalin suunnitteluun ja toteutukseen. Osana projektitiimiä pääset haastamaan itseäsi tapahtumatuotannon ytimessä – olet osana luomassa marraskuun Sprint Innovation Festivalin alusta loppuun! Projektiimimme koostuu HUBSin työntekijöistä (Saara, Sanna ja Suvi) sekä vapaaehtoisista opiskelijoista.

Haluatko tutustua tarkemmin Sprintiin?

Kolme paikkaa auki

Haemme kolmea projektitiimiläistä seuraaviin vastuutehtäviin:
🔥 Myynnin ja markkinoinnin tekijät (2 henkilöä)
🔥 Avustava tuottaja

Markkinoinnin ja myynnin tehtäviin kuuluu muun muassa:

Avustavan tuottajan tehtäviin kuuluu tuotannon suunnittelu ja toteutus yhdessä Sprint-tuottajan kanssa. Esimerkiksi tapahtuman rakentaminen, näkyvyys kampuksilla, tilankäytön ja visuaalisuuden suunnittelu.

Emme vaadi hakijoilta aikaisempaa vuosien työkokemusta tai tiettyä opintoalaa, vaan odotamme innostuneisuutta, sitoutuneisuutta ja asennetta. Hommia meillä tehdään tiimin kanssa ja energinen tekemisen meininki on kaiken A ja O. Tästä kokemuksesta saat myös opintopisteitä työpanoksesi mukaan!

Mihin sitoudut?

Syksyllä elokuusta lähtien sinun tulee varautua viikottaiseen työskentelyyn (yhteiset viikkopalaverit + työstö). Sprintiä edeltävä viikko (viikko 44) on tiiviin työskentelyn aikaa. Tapahtumaviikolla 7.-11.11.2022 sinua tarvitaan joka päivä. Varauduthan myös Sprintin jälkitöihin, joita teemme viikoilla 46-47.

Keskeistä ei kuitenkaan ole tuntien määrä vaan se, mitä saamme yhdessä aikaan!

Toimi pian – hae sähköisellä lomakkeella

Hae projektitiimiin sähköisellä lomakkeella – haku päättyy 17.6.2022! Toimithan kuitenkin pian, sillä täytämme paikkoja sopivien tyyppien löytyessä.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja järjestämään entistäkin upeamman tapahtuman kanssamme? Hae mukaan 😍

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Sanna Tahlo

Tuottaja

+358 50 454 2262

Haluatko kysyä jotain rekryyn liittyen?

Voit laittaa viestiä Sannalle!