HUBS rekry – mukaan opiskelijatiimiin?

Etsimme uusia jäseniä Growth Hackers -tiimiin! Hae mukaan 18.6.2021 mennessä. Nykyiset tiimiläiset Essi, Maria, Jenni ja Jussi odottavat jo tapaamistasi!

Growth Hackers toiminnan tarkoituksena on edistää HUBSin tunnettuutta Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden keskuudessa.

HUBSin toiminnan ympärillä jokainen Growth Hacker pääsee kehittämään omien kiinnostusten kohteiden ja vahvuuksien mukaan esimerkiksi tiimityöskentelytaitoja, esiintymistä, tapahtumien järjestämistä, markkinointia ja myyntiä sekä valmentamista.

Lähdin viime syksynä mukaan Growth Hacker-toimintaan. Kuluneen vuoden aikana olen päässyt järjestämään tapahtumia, toteuttamaan ideoitani ja tutustumaan upeisiin ihmisiin yli kampusrajojen! Kehityskohteitani olivat etenkin tiimityöskentely, englannin kielen taito sekä esiintyminen. Näitä ja montaa muuta asiaa, kuten Canvan käyttöä ja kurssiassarointia, pääsin treenaamaan koko kauden ajan.

Englannin kielen taito ja esiintyminen joutuivat koetukselle, kun pääsin huhtikuussa juontamaan Kahoot-visaa tapahtumaan, johon oli ilmoittautuneita 19 eri maasta! HUBSin työyhteisö on ihana ja asiat hoidetaan pilke silmäkulmassa. En voi kuin lämpimästi suositella Growth Hacker-pestiä!

Maria Kukkula
Growth Hacker

Miten haet?

Toivomme sinulta vapaamuotoista hakemusta, jossa

  • kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit HUBSille Growth Hackeriksi
  • kuvailet, miten haluaisit seuraavan vuoden aikana kehittyä

Edellytykset

Voit hakea Growth Hackeriksi jos

Työaika ja palkkaus

Growth Hackerina työskentelet joustavasti omaan tilanteeseesi sopien, kuitenkin tiimin toimintaan ja aikatauluihin istuen.

Yhteyshenkilö

Sanna Tahlo

Tuottaja

+358 50 454 2262

Heitä vapaamuotoinen hakemuksesi Sannalle, 18.6.2021 mennessä.

Sanna toimii Growth Hackers tiimin ohjaajana HUBS-tiimissä.

Työaika on 8 tuntia viikossa ja toivomme sinun voivan sitoutua HUBSin toimintaan syyskuusta 2021 toukokuuhun 2022. Palkkiota maksamme 12,55 € / tunti.

Toimivan tiimin ja sen käytäntöjen luominen, etätiimiytyminen, luottamuksen rakentaminen tiimissä, esiintymistaidot, organisointitaidot, tapahtumien järjestäminen, erilaisten työkalujen käyttö. Siinä on listaus, missä kaikessa HUBSin Growth Hacker -tiimin jäsenenä olen päässyt kehittymään.

Haluan nostaa esiin myös itsereflektiotaidot, huiman kasvun englannin kielen taidossa sekä rohkeuden olla pelkäämättä virheitä. Toimiminen Growth Hackerina on tukenut korkeakouluopintojani, palvelee varmasti tulevaa työuraani, on kasvattanut verkostojani moneen eri suuntaan sekä on arvostettava merkintä CV:ssä.

Essi Viertola
Growth Hacker

Kysy meiltä!

Jos haluat tietää lisää Growth Hackerina toimimisesta ennen hakemuksen lähettämistä, ota yhteyttä Mariaan tai Essiin! Kerromme mielellämme lisää kokemuksista HUBSin opiskelijatiimissä.

Yhteyshenkilö

Maria Kukkula

Growth Hacker

Telegram: @EmAyKay

Tiiminvetäjä Growth Hackers -tiimissä, toisen vuoden biolääketieteen tekniikan opiskelija.

Rohkea heittäytyjä aina etsimässä uusia seikkailuita ja innokkaana mukana hulluimmissakin ideoissa.

Yhteyshenkilö

Essi Viertola

Growth Hacker

Telegram: @essiviertola

Growth Hackers -tiimin avustava vetäjä, toisen vuoden elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen opiskelija.

Uskon ystävällisyyteen, positiivisuuteen ja aitouteen. Aktiivinen ja utelias luonteeni takaa, että löydän itseni usein epämukavuusalueeltani – ja lopulta yleensä nauttimasta siitä.