HUBS rekry – mukaan opiskelijatiimiin?

Etsimme uusia jäseniä Growth Hackers -tiimiin! Hae mukaan 3.12.2021 mennessä. Nykyiset tiimiläiset Victoria, Annika, Jenni ja Jussi odottavat jo tapaamistasi!

Growth Hackers -opiskelijatiimin toiminnan tarkoituksena on edistää HUBSin tunnettuutta Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden keskuudessa.

Mitä HUBS tekee?

Tarjoamme vapaasti valittavia opintoja, jotka kehittävät opiskelijoiden taitoja ja osaamista innovoinnin ja yrittäjyyden teemoissa. Tuemme yrittäjiksi aikovia tai jo ryhtyneitä opiskelijoita Sparrausklinikalla, mentoriverkoston voimin sekä opintojaksoilla, jotka auttavat kehittämään omaa liikeideaa ja monipuolista osaamista, jota yrittäjänä tarvitsee. Toimintamme on avointa kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille alasta ja vuosikurssista riippumatta.

Growth Hacker tiimi kampustilojen ikkunoiden edessä

HUBSin toiminnan ympärillä jokainen Growth Hacker pääsee kehittämään omien kiinnostusten kohteiden ja vahvuuksien mukaan esimerkiksi tiimityöskentelytaitoja, esiintymistä, tapahtumien järjestämistä, markkinointia ja myyntiä sekä valmentamista.

Aloitin kesällä 2021 Growth Hackereiden markkinointivastaavana ja syksyllä pääsin Growth Hackerien tiiminvetäjäksi. Oon oppinut paljon projektien innovoimisesta, toteuttamisesta ja dokumentoinnista. HUBSilla on hyvät, selkeet työkalut ja myös vapautta kehittää itse toimivia toimintatapoja.

Eniten oon tykännyt työskennellä uusien opiskelijatuttujen kanssa ja inspiroivien valmentajien kanssa. HUBSin tiimissä on tosi osaavaa porukkaa, jotka mielellään opettaa sulle melkeinpä mitä vaan, mikä kiinnostaa. Tehtäviä on paljon ja hyvin erilaisia, onneksi aivan kaikkea ei ole pakko toteuttaa.

Oon päässyt pitämään englanniksi 15min puheenvuoron webinaarissa, 2 tunnin luentoja, opettelemaan tiiminvetäjän taitoja; kokousten johtamista, kokonaiskuvan hahmottamista, tiimihengen luomista sekä verkostoitumaan ja nähnyt käytännössä tiiviin tiimin toimimista ja ongelmanratkaisukykyä. Tässä ei tuu tylsää viikkoa eteen! Lisäks näyttää ihan kivalta CV:ssä 😉

Jenni Virta
Growth Hacker 2021

Miten haet?

Toivomme sinulta vapaamuotoista hakemusta, jossa

  • kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit HUBSille Growth Hackeriksi
  • kuvailet, miten haluaisit seuraavan vuoden aikana kehittyä

Edellytykset

Voit hakea Growth Hackeriksi jos

  • olet Tampereen yliopiston tai Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija

Jos olet osallistunut opintojaksoillemme, se katsotaan eduksi!

Työaika ja palkkaus

Growth Hackerina työskentelet joustavasti omaan tilanteeseesi sopien, kuitenkin tiimin toimintaan ja aikatauluihin istuen.

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Sanna Tahlo

Tuottaja

+358 50 454 2262

Heitä vapaamuotoinen hakemuksesi Sannalle, 3.12.2021 mennessä.

Sanna toimii Growth Hackers tiimin ohjaajana HUBS-tiimissä.

Työaika on 8 tuntia viikossa ja toivomme sinun voivan sitoutua HUBSin toimintaan tammikuusta 2022 joulukuuhun 2022. Palkkiota maksamme 12,55 € / tunti.

Lähdin viime syksynä mukaan Growth Hacker-toimintaan. Pääsin järjestämään tapahtumia, toteuttamaan ideoitani ja tutustumaan upeisiin ihmisiin yli kampusrajojen! Kehityskohteitani olivat etenkin tiimityöskentely, englannin kielen taito sekä esiintyminen. Näitä ja montaa muuta asiaa, kuten Canvan käyttöä ja kurssiassarointia, pääsin treenaamaan koko kauden ajan.

Englannin kielen taito ja esiintyminen joutuivat koetukselle, kun pääsin huhtikuussa juontamaan Kahoot-visaa tapahtumaan, johon oli ilmoittautuneita 19 eri maasta! HUBSin työyhteisö on ihana ja asiat hoidetaan pilke silmäkulmassa. En voi kuin lämpimästi suositella Growth Hacker-pestiä!

Maria Kukkula
Growth Hacker 2020-2021

Kysy meiltä!

Jos haluat tietää lisää Growth Hackerina toimimisesta ennen hakemuksen lähettämistä, ota yhteyttä Jenniin tai Jussiin! Kerromme mielellämme lisää kokemuksista HUBSin opiskelijatiimissä.

Yhteyshenkilö

Jenni Virta

Harjoittelija

Telegram: @jenuzt

Tiiminvetäjä Growth Hacker -tiimissä ja viestinnän monitieteisen tutkinto-ohjelman mediatutkimuksen opiskelija.

Ei se määränpää vaan matka – siksi tartun erilaisiin projekteihin sekä uusiin tilaisuuksiin ja otan niistä kaiken irti.

Yhteyshenkilö

Jussi Laurila

Growth Hacker 2021

Telegram: @jussilaurila

Yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiologia), yrittäjä ja ajanhallinnan valmentaja.

Aina avoin hyville keskusteluille ja muilta oppimiselle. Kiinnostunut erityisesti löytämään parhaat mahdolliset olosuhteet ryhmässä kehittymiselle.