HUBS Rekry – Liity opiskelijatiimiin!

Etsimme uusia jäseniä Growth Hackers -tiimiin! Hae mukaan 11.4.2023 mennessä. Tulevat tiimikaverisi Alil ja Soonie odottavat jo tapaamistasi!

Growth Hackers -opiskelijatiimin toiminnan tarkoituksena on edistää HUBSin tunnettuutta Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden keskuudessa. Tyypillisimmät työtehtävät liittyvät tapahtumajärjestelyyn (esim. erilaiset workshopit tai vaikkapa aamiaistapahtumat) ja sisällön luomiseen HUBSin somekanaville. Tämä joustava työ on loistava mahdollisuus yrittäjyydestä ja yrittäjyystaidoista kiinnostuneille opiskelijoille!

Kuvassa on vanhoja Growth Hackereita. He ovat pukeutuneet harmaisiin huppareihin, joissa on HUBS-logo.

Mitä HUBS tekee?

Tarjoamme vapaasti valittavia opintoja, jotka kehittävät opiskelijoiden taitoja ja osaamista innovoinnin ja yrittäjyyden teemoissa. Tuemme yrittäjiksi aikovia tai jo ryhtyneitä opiskelijoita Sparrausklinikalla, mentoriverkoston voimin sekä opintojaksoilla, jotka auttavat kehittämään omaa liikeideaa ja monipuolista osaamista, jota yrittäjänä tarvitsee. Toimintamme on avointa kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille alasta ja vuosikurssista riippumatta. Kursseiltamme voi oppia paljon tärkeitä työelämätaitoja huolimatta siitä, ryhtyykö lopulta yrittäjäksi.

Työskentelykulttuurimme perustuu pitkälti ”Be Good, Do Good” -arvoomme, mikä näkyy sekä käsityksessämme kestävästä yrittäjyydestä että arjessamme: luotamme tiimikavereihin, meillä on hyvinvoinnin huomioon ottava keskustelukulttuuri ja mahdollisuudet muovata omaa työnkuvaa. Voit tutustua kulttuurimme tarkemmin täältä. HUBSin toiminnan ympärillä jokainen Growth Hacker pääsee kehittämään omien kiinnostusten kohteidensa ja vahvuuksiensa mukaan esimerkiksi tiimityöskentelytaitoja, esiintymistä, tapahtumien järjestämistä, markkinointia ja myyntiä sekä valmentamista.

Aloitin kesällä 2021 Growth Hackereiden markkinointivastaavana ja syksyllä pääsin Growth Hackerien tiiminvetäjäksi. Oon oppinut paljon projektien innovoimisesta, toteuttamisesta ja dokumentoinnista. HUBSilla on hyvät, selkeet työkalut ja myös vapautta kehittää itse toimivia toimintatapoja.

Eniten oon tykännyt työskennellä uusien opiskelijatuttujen kanssa ja inspiroivien valmentajien kanssa. HUBSin tiimissä on tosi osaavaa porukkaa, jotka mielellään opettaa sulle melkeinpä mitä vaan, mikä kiinnostaa. Tehtäviä on paljon ja hyvin erilaisia, onneksi aivan kaikkea ei ole pakko toteuttaa.

Oon päässyt pitämään englanniksi 15min puheenvuoron webinaarissa, 2 tunnin luentoja, opettelemaan tiiminvetäjän taitoja; kokousten johtamista, kokonaiskuvan hahmottamista, tiimihengen luomista sekä verkostoitumaan ja nähnyt käytännössä tiiviin tiimin toimimista ja ongelmanratkaisukykyä. Tässä ei tuu tylsää viikkoa eteen! Lisäks näyttää ihan kivalta CV:ssä 😉


Jenni Virta
Growth Hacker 2021

Yhteyshenkilö

Profiilikuva, jonka taustalla HUBSin logo

Ira Salminen

Yhteisökoordinaattori

+358503242802

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Iralle 11.4. mennessä. Toivomme, että voisit lähettää hakemuksesi englanniksi.

Ira on HUBS-tiimin yhteisökoordinaattori ja hän vastaa Growth Hacker -tiimin toiminnasta.

Miten haen?

Toivomme sinulta vapaamuotoista hakemusta otsikolla ”Growth Hacker”, jossa

  • kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit HUBSille Growth Hackeriksi
  • kuvailet, miten haluaisit seuraavan vuoden aikana kehittyä tai millaisia ideoita sinulla voisi olla HUBSin näkyvyyden lisäämiseksi korkeakouluyhteisössä.

Qualifications

  • Voit hakea Growth Hackeriksi jos olet Tampereen yliopiston tai Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija.
  • Toivomme sitoutumista Growth Hacker-toimintaan vuoden ajaksi (elokuu 2023-toukokuu 2024).
  • Toivomme myös, että olet osallistunut opintojaksoillemme, sillä Growth Hackerina pääset jakamaan kokemuksia ja vinkkejä HUBS-opinnoista muille opiskelijoille.
  • Järjestämme ryhmähaastattelun Tampereen yliopiston keskustakampuksella 19.4. kello 15:30 alkaen. Tarkempi tilatieto välitetään haastatteluun kutsuttaville. Varmista hakiessasi, että olisit tuolloin käytettävissä.

Työaika ja palkkaus

Growth Hackerina työskentelet joustavasti omaan tilanteeseesi sopien, kuitenkin tiimin toimintaan ja aikatauluihin istuen. Työaika on 110h/syksy ja 110h/kevät. Tasaisesti jakautuneena viikkotuntimäärä on noin 7-8 tuntia/viikko. Palkkiota maksamme 12,55 € / tunti.

Palkkio maksetaan kahdesti lukukauden aikana (esimerkiksi syksyllä lokakuussa ja joulukuussa).

Rekrytoinnin aikataulu

Kuva, jossa rekrytoinnin aikajana.
28.3.-11.4. Hakuaika
Päätökset haastatteluun kutsuttavista viikko 15 lopulla. 
Ryhmähaastattelu 19.4. 
Tulokset viikolla 17. 
Uudet hakkerit aloittavat elokuun aikana.

Kysy hakkerilta!

Mikäli innostuit, voit ottaa rohkeasti yhteyttä Pinjaan, joka on toiminut Growth Hackerina jo 1,5 vuoden ajan. Hänelle voi laittaa viestiä joko suomeksi tai englanniksi.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä itse rekrytointiprosessiin liittyen, ota yhteyttä Iraan (yhteystietokortti yllä), ira.salminen@tuni.fi.

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Pinja Tiensuu

Growth Hacker

Pinja vastaa mielellään kysymyksiin esimerkiksi Growth hackereiden työnkuvaan liittyen!

Telegram: @Pinzatie