Haluatko mukaan brändikuvauksiin?

Etsimme alkusyksyn kuvaussessioomme Tampereen yliopiston ja TAMKin opiskelijoita, jotka haluavat heittäytyä mukaan kuvauksiin kampuksilla.

Opiskelijatiimi pöydän ääressä keskustakampuksella

Mitä? HUBSin brändikuvaukset
Milloin? Joko 26. – 27.8. tai 2. – 3.9.2021
Kuka? TAUn / TAMKin opiskelija, joka on valmiina heittäytymään rennosti kameran edessä

Haluamme kuvauksissa tallentaa erilaisia tunteita ja kokemuksia, joita HUBSilla opiskellessa voi käydä läpi. Esimerkiksi monilla opintojaksoilla käytettävän muotoiluprosessin alussa saatat olla aivan hukassa. Sitten saat langan päästä kiinni ja oletkin innostunut ja kiinnostunut! Innostus saattaa vaihtua hämmennykseen ja epäröintiin, mutta lopussa tunnet ylpeyttä ja ihmetystäkin tiimin kanssa saavutetuista tuloksista ja oppimisesta!

Jos olet osallistunut opintojaksoillemme ja ehkä tunnistat jotain kuvailtua omasta oppimiskokemuksestasi, se on hyvä bonus.

Kuvauksiin menee noin 30-60 minuuttia jollain kampuksistamme (Hervanta, Keskusta tai TAMK, Kauppi). Kuvia tullaan käyttämään HUBSin (pääosin) digitaalisessa viestinnässä ja markkinoinnissa, esimerkiksi verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kuvamaailmamme tyyli on dokumentaarinen, aito ja hetkiä tallentava jäykkien studioposeerausten sijaan.

Etsimme kuviimme aivan kaikenlaisia tyyppejä ja toivomme osallistujia eri aloilta – aivan kuten opiskelijat opintojaksoillamme ovat erilaisilla taustoilla ja eri aloilta!

Tule sellaisena kuin olet ja nappaa vaikka pari kaveria mukaan kokemaan kuvaukset mukavassa seurassa!

Yhteyshenkilö

Saara Eriksson

Kehittämisasiantuntija, Projektipäällikkö @Sprint

+358405425740

Lähetä sähköposti Saaralle, jos olet kiinnostunut kuvauksista! (Viimeistään 15.8.2021)

Kuulisimme viestissä mielellään millä alalla ja vuosikurssilla opiskelet. Kuvakin olis kiva!
Kerro myös mikä kuvausaika sopisi sinulle parhaiten 26.-27.8. vai 2.-3.9.

Tämä ei ole mallikilpailu, vaan aitoja, erilaisia tyyppejä on haussa, joten rohkeasti mukaan!