Rekry – tule tiimikaveriksi HUBSin opiskelijatiimiin!

Etsimme uusia jäseniä Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoista koostuvaan Growth Hackers -tiimiin! Tämä joustava osa-aikatyö (7-8h/viikko) on loistava mahdollisuus yrittäjyydestä ja yrittäjyystaidoista kiinnostuneille opiskelijoille. Hae viimeistään sunnuntaina 19.11!

Growth Hackers -opiskelijatiimin toiminnan tarkoituksena on edistää HUBSin tunnettuutta Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden keskuudessa. Tyypillisimmät työtehtävät liittyvät tapahtumajärjestelyyn (esim. erilaiset workshopit, HUBS-esittelyt ja tiimin itse suunnittelemat tapahtumat) ja sisällön luomiseen HUBSin somekanaville.

Etsimme nyt kahta uutta tiimikaveria! Voit olla missä vaiheessa opintoja tahansa ja miltä tahansa alalta!

ODOTAMME

  • oma-aloitteista, ”can do”- asennetta ja kykyä itseohjautuvuuteen
  • innokkuutta tapahtumien luomiseen
  • kiinnostusta yrittäjyyteen/yrittäjämäisiin taitoihin ja uuden oppimiseen

EDELLYTÄMME

  • kokemusta joltakin opintojaksoltamme TAI haluat osallistua joillekin niistä vuoden 2024 aikana (esim. 24H Online Library)
  • Olet Tampereen yliopiston tai ammattikorkeakoulun opiskelija
  • Voit sitoutua työhön vuoden 2024 loppuun asti

Miksi HUBSille?

HUBS tarjoaa koko korkeakouluyhteisölle kestävän yrittäjyyden vapaavalintaisia opintoja. Tuemme yrittäjiksi aikovia tai jo ryhtyneitä opiskelijoita Sparrausklinikalla, mentoriverkoston voimin sekä opintojaksoilla, jotka auttavat kehittämään omaa liikeideaa ja monipuolista osaamista. Opintojaksoillemme ja toimintaamme voi tulla missä vaiheessa opintoja, miltä alalta vain!

HUBS-tiimi innostu uudesta ja kannustammekin opiskelijatiimiämme luomaan itseä inspiroivaa sisältöä ja tapahtumia – opiskelijalta opiskelijalle! HUBSin toiminnan ympärillä jokainen Growth Hacker pääsee kehittämään omien kiinnostusten kohteidensa ja vahvuuksiensa mukaan esimerkiksi tiimityöskentelytaitoja, esiintymistä, tapahtumien järjestämistä, markkinointia, myyntiä sekä valmentamista.

Kiinnostuitko? Näin haet!

Lähetä lyhyt esittelyvideo itsestäsi sunnuntaihin 19.11. mennessä. Tiimi on kansainvälinen, joten työkieli on pääasiassa englanti: haethan mukaan siis englanninkielisellä hakemuksella! Valintaan osallistuvat Iran lisäksi Growth hackerina jatkavat tiimiläiset.

Yhteyshenkilö

Profiilikuva, jonka taustalla HUBSin logo

Ira Salminen

Yhteisökoordinaattori

+358503242802

Lähetä videohakemuksesi Iralle viimeistään 19.11.
Telegram: @iralalala tai sähköpostilla.

Lähetä meille noin kahden minuutin video, jossa kerrot itsestäsi: mitä opiskelet, miksi tämä työnkuva kiinnostaa sinua (motivaatiostasi) ja mitä haluaisit seuraavan vuoden aikana oppia. Video saa olla sinun näköisesi ja rento!

Lähetä videosi opiskelijatiimistä vastaavalle Iralle viimeistään 19.11., joko

Videon perusteella kutsumme sinut ryhmähaastatteluun, joka järjestetään Tampereen Ammattikorkeakoulun tiloissa 22.11. klo 12:30-13:30. Varmistathan, että olet käytettävissä tällöin!

Vastaamme sopiville hakijoille jo hakuaikana (ja viimeistään maanantaiaamupäivästä) joten haethan pian!

Työtunnit ja palkkaus

Growth Hackerina työskentelet joustavasti omaan tilanteeseesi sopien, kuitenkin tiimin kanssa sopien.

Työaika jakautuu kahteen: 110 tuntia keväällä, 110 tuntia syksyllä. Työtä tehdään vain lukuvuoden aikana. Tasaisesti jakautuneena viikkotuntimäärä on noin 7-8 tuntia/viikko. Palkkiota maksamme 12,55 € / tunti, ja se maksetaan 4 x vuodessa.

Vieläkö mietit? Lisäkysymykset työnkuvasta voit lähettää suoraan nykyisille Growth hackereillemme, rekryyn liittyvät kysymykset suoraan Iralle.

Toivottavasti kuullaan susta pian!

Yhteyshenkilö

Tatiana Menshakova

Growth Hacker

Hei! Olen vastavalmistunut opiskelija opettamisen, oppimisen ja mediakasvatuksen tutkinto-ohjelmasta. Olen syvästi innostunut koulutuksen muutosvoimasta. Olen innoissani toimiessani Growth Hacker -tiimissä, sillä tunnistan yrittäjyystaitojen merkityksen nykymaailmassa.  Tehtäviini kuuluvat tapahtumien järjestäminen ja markkinointi,  ja roolini avulla voin edistää yrittäjyystaitojen kehittymistä opiskelijoiden keskuudessa. Sytyttämällä yrittäjyyden kipinän voimme voimaannuttaa koko opiskelijayhteisömme!

Yhteyshenkilö

Maaz Khan

Growth Hacker

Opiskelen tuotantotalouden maisteriohjelmassa ja olen tyyppi, joka on aina utelias oppimaan uusia asioita ja kehittämään itseään. HUBS on tarjonnut minulle alustan haastaa itseäni kokeilemalla uusia asioita ja vaikuttamalla positiivisesti muihin. Growth hackerina järjestän tiimini kanssa tapahtumia ja aktiviteettaj, jotka auttavat myös muita opiskelijoita itsetutkiskeluprosessissaan ja kannustavat heitä astumaan ulos mukavuusalueeltaan.

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Seungyeon Shin

Growth Hacker

Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen opiskelija Proakatemialla. Uskon, että yrittäjyys on ennen kaikkea muutosagenttina toimimista, oli muutos sitten suuri tai pieni. Olen oppinut, että rohkeus ei välttämättä riitä muutokseen, mutta se on mahdollista hyvässä tiimissä, josta löytyy luottamusta ja empatiaa. HUBSin Growth Hackerina vastaan tapahtumista, luoden hyvää ympärilleni hyvän tiimin kanssa.

Yhteyshenkilö

Profiilikuva

Alil Kuizon

Growth Hacker

Ihmisen ja teknologian välisen vuorovaikutuksen maisteriopiskelija. Tutustuin HUBS:iin Sprint Innovation Festivalin ja muiden kurssien kautta. Osana Growth Hacker –tiimiä haluaisin kehittää omia sosiaalisia ja verkostoitumiseen liittyviä taitojani ja samalla jakaa HUBSin arvoa opiskelutovereilleni.
Vastuualueena Growth Hackers-tiimissä on olla ryhmänvetäjä (team leader).