Nainen seisoo ulkona, taustalla pastellinvärisiä pikkumökkejä

Yrittäjyys ei pelota: Marikan matka HUBSilla

| Opiskelijakokemus

Millaista on olla mukana HUBSin toiminnassa?

Yhteyshenkilö

Pauliina Waters

Tarinan kirjoittaja & haastattelija

Kuka olet?

Olen Marika Annila, uunituore filosofian maisteri, joka työskentelee markkinoinnin ja viestinnän parissa energia- ja teollisuusaloilla. Juuri nyt minua innostaa kiipeily, lumilautailu ja avantouinti, ja haaveilen patikointireissusta Alaskaan.

Mitä olet tehnyt HUBSilla?

Pääsin HUBSilla työskentelemään paljon markkinoinnin parissa, esimerkiksi järjestettäessä erilaisia tapahtumia. Tapahtumat vaihtelivat pienistä opiskelijoille suunnatuista työpajoista suurempiin, yrityksille ja ammattilaisille suunnattuihin seminaareihin. Olin myös järjestämässä vuoden 2019 Y-foorumia.

Mitä ajattelet yrittäjyydestä?

Perheessä ja lähisivussani on paljon yrittäjiä, ja olen aina ihaillut heitä. En näe yrittäjyyttä pelottavana ja luulen, että omakin urapolku voisi siihen johtaa. Olen ehdottomasti myös sitä mieltä, että yrittäjyyttä voi kokea myös toisessa yrityksessä, kun saa kehittää juuri sitä omaa osaamista ja siitä saa arvostusta.

Mihin suuntaat seuraavaksi?

Aion kehittää omaa osaamistani vaikuttavan viestinnän ja digimarkkinoinnin parissa. Energia- ja teollisuusalojen kehitys ja innovaatiot ovat valtavassa roolissa kestävän tulevaisuuden kannalta, ja haluan olla mukana vaikuttamassa osaamisellani.

Matkani HUBSilla oli ehdottomasti opiskeluvuosieni monialaisinta aikaa, ja sain laajan käsityksen siitä, mitä korkeakoulumme voi oikeasti tarjota.

Marika Annila matkastaan HUBSilla

Marika oli mukana myös HUBSin uuden kuvamaailman rakentamisessa ja näetkin hänet eri materiaaleissamme. Kiitos Marikalle, kun olet mukana rakentamassa kestävän yrittäjyyden vallankumousta!
#BeGoodDogood

Tarinat

Kaikki tarinat

Neljä ihmistä poseeraa innokkaasti.

Vuosi HUBSilla: Kolme oivallusta työelämästä

HUBSin yhteisökoordinaattori Ira hyppäsi mukaan HUBS-tiimiin tammikuussa 2023 valmistuttuaan Tampereen yliopistosta kasvatustieteiden maisteriksi. Nappaa nyt talteen Iran ensimmäisen HUBS-vuoden tärkeimpiä oppeja!