Mariana – opiskelijana osa HUBS tiimiä

| Opiskelijakokemus

Millaista on olla mukana HUBSin toiminnassa?

Yhteyshenkilö

Pauliina Waters

Tarinan kirjoittaja ja haastattelija

Kuka olet?

Olen Mariana, alun perin Meksikosta kotoisin ja olen asunut Tampereella viimeiset neljä vuotta.

Mitä olet tehnyt HUBSilla?

Ennen kuin liityin Student Activator – tiimiin (nykyään Growth Hackers) vuonna 2018, olin osallistunut moniin HUBSin tapahtumiin ja kursseille. Student Activatorina HUBSilla keskityin eniten tapahtumien järjestämiseen, kuten ’Learning from Failure sekä ’International Rekry’, jotka saivat hyvän vastaanoton opiskelijoilta.

Koen, että yrittäjyys ei vain ole yrityksen perustamista, vaan mentaliteetti. Se vaatii pro-aktiivisuutta, sekä tahtoa mennä eteenpäin ja testata ideaa.

Mariana Perez yrittäjyydestä

Mihin suuntaat seuraavaksi?

Opiskelen tällä hetkellä ihmisen ja teknologian vuorovaikutuksen maisteriohjelmassa, tavoitteenani tulla tuotesuunnittelijaksi.

Kerro jotain matkastasi HUBSilla

Kun olin Student Activatorina, opin, että HUBS oli osa isompaa kokonaisuutta täällä Tampereella: osa kokonaista startupien ja yrittäjyyden ekosysteemiä, joka jatkaa kasvamistaan. HUBS on yksi ensimmäisistä kontakteista, jonka opiskelijat saavat yrittäjyyteen, startupeihin ja innovaatioon. Opiskelijat ovat ongelmanratkaisijoita, ja samalla kun he oppivat uusia asioita, se on myös parasta aikaa rakentaa uusia ideoita.

Mariana oli mukana myös HUBSin uuden kuvamaailman rakentamisessa ja näetkin hänet eri materiaaleissamme. Kiitos Marianalle, kun olet mukana rakentamassa kestävän yrittäjyyden vallankumousta!
#BeGoodDogood

Tarinat

Kaikki tarinat