Kesäopinnot 2024

HUBSin opintoja voi tehdä 17 opintopisteen edestä myös kesällä! Täältä löydät kaikki tärkeimmät tiedot kesäopintojen toteutumiseen liittyen.

HUBSin kesäopinnot 2024

Opinnoissamme pyörivät tutut 24H Online kirjaston yhden opintopisteen moduulit sekä 5 opintopisteen Johdatus yrittäjyyteen -kurssi. Tarkista kurssitarjontamme opintokalenteristamme. Kurssit suoritetaan verkossa omaan tahtiin!

Luethan kunkin kurssin suoritusohjeet tarkasti. Kun suoritat kurssin huolellisesti, vältyt täydennyspyynnöiltä ja saat opintopisteet nopeammin.

Ota huomioon nämä 4 asiaa aloittaessasi kesäopintoja:

  1. Yliopiston (TAU) opiskelija: Ristiinopiskelupalvelu sulkeutuu 31.5.2024. Hae ristiinopiskeluoikeutta tätä ennen! Opintoja voi tehdä ilman ristiinopiskeluoikeutta, mutta opintopisteitä ei voi saada ilman sitä. Ristiinopiskelupalvelu aukeaa jälleen 1.8.2024.
  2. Kesällä opintojen tarkastuksessa on pitkiäkin viiveitä. Osa vastuuvalmentajistamme on poissa jo kesäkuun toisesta viikosta alkaen, osa vasta heinäkuun. Saat opintopisteet ajallaan viimeistään silloin, kun vastuuvalmentaja palaa elokuussa.
  3. Nykyiset, kuluvan lukuvuoden Moodle-alueet ovat auki 31.8. asti. Tee kurssisuorituksesi valmiiksi ennen tätä!
  4. hubs@tuni.fi yleisosoitteemme on lomalla 12.7.-4.8.2024.

Jokaisella verkkokursillamme on oma kurssimoodlensa, jossa kurssikoodin avulla opinnot voi aloittaa vaikka heti!

Siirry opintokalenteriin!

Ihanaa kesää!
T: HUBS-tiimi