Rekry 2024 – tule tiimikaveriksi HUBSin opiskelijatiimiin!

Etsimme uusia jäseniä Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoista koostuvaan Growth Hackers -tiimiin! Tämä joustava osa-aikatyö (7-8h/viikko) on loistava mahdollisuus yrittäjyydestä ja yrittäjyystaidoista kiinnostuneille opiskelijoille. Hae viimeistään sunnuntaina 31.3!

Growth Hackers -opiskelijatiimin toiminnan tarkoituksena on edistää HUBSin tunnettuutta Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden keskuudessa. Tyypillisimmät työtehtävät liittyvät tapahtumajärjestelyyn (esim. erilaiset workshopit, HUBS-esittelyt ja tiimin itse suunnittelemat tapahtumat) ja näiden tapahtumien markkinoimiseen sekä sisällön luomiseen HUBSin somekanaville.

Etsimme nyt kahta uutta tiimikaveria – voit olla missä vaiheessa opintoja tahansa ja miltä tahansa alalta! Työtä tehdään lukuvuoden aikana (eli ei loma-aikoina tai kesällä).

ODOTAMME

EDELLYTÄMME

Growth Hackerina oleminen on hauskaa, vaikuttavaa, luovaa, kehittävää ja dynaamista. Tiimityötä, joka haastaa ja palkitsee.

Iris, nykyinen Growth Hacker

Miksi HUBSille?

HUBS tarjoaa koko korkeakouluyhteisölle kestävän yrittäjyyden vapaavalintaisia opintoja. Tuemme opiskelijoiden yrittäjämäisten taitojen kehittymistä ja tavoitteenamme onkin, että korkeakouluyhteisöstä valmistuu yrittäjyystaitoisia, rohkeita muutoksentekijöitä. Opintojaksoillemme ja toimintaamme voi tulla missä vaiheessa opintoja, miltä alalta vain! Lisäksi sparraamme opiskelijoita henkilökohtaisesti ja järjestämme tapahtumia.

HUBS-tiimi innostu uudesta ja kannustammekin opiskelijatiimiämme luomaan itseä inspiroivaa sisältöä ja tapahtumia – opiskelijalta opiskelijalle! HUBSin toiminnan ympärillä jokainen Growth Hacker pääsee kehittämään omien kiinnostusten kohteidensa ja vahvuuksiensa mukaan esimerkiksi tiimityöskentelytaitoja, esiintymistä, tapahtumien järjestämistä, markkinointia, myyntiä sekä valmentamista.

Työtunnit ja palkkaus

Growth Hackerina työskentelet joustavasti omaan tilanteeseesi sopien, kuitenkin tiimin kanssa sopien.

Työaika jakautuu kahteen: 110 tuntia syksyllä, 110 tuntia keväällä. Työtä tehdään vain lukuvuoden aikana. Tasaisesti jakautuneena viikkotuntimäärä on noin 7-8 tuntia/viikko. Palkkiota maksamme 12,55 € / tunti, ja se maksetaan neljä kertaa vuodessa.

Kiinnostuitko? Näin haet!

Lähetä lyhyt esittelyvideo itsestäsi sunnuntaihin 31.1. mennessä. Voit hakea suomeksi tai englanniksi – työkieli määräytyy valitun tiimin kokoonpanon mukaan; ryhmäkeskustelu on kuitenkin englanniksi. Valintaan osallistuvat Iran lisäksi Growth hackerina jatkavat tiimiläiset Iris ja Leila.

Yhteyshenkilö

Profiilikuva, jonka taustalla HUBSin logo

Ira Salminen

Yhteisökoordinaattori

+358503242802

Hae Growth Hackeriksi lähettämällä noin kahden minuutin videosi Iralle osoitteeseen ira.salminen@tuni.fi.

Lähetä meille noin kahden minuutin video, jossa kerrot itsestäsi: 

  • Mitä opiskelet?
  • Miksi tämä työnkuva kiinnostaa sinua?
  • Millainen tiimikaveri olet?

Video saa olla vapaamuotoinen ja rento! Etsimme nimenomaan sopivia tiimikavereita, emme pisintä listaa saavutuksistasi.

Lähetä videosi Iralle ira.salminen@tuni.fi viimeistään 31.3.2024. Otsikoi sähköpostisi ”Growth Hacker 2024 recruitment”.

Valitsemme videon lähettäneistä noin 4-6 ihmistä ryhmäkeskusteluun, joka järjestetään Tampereen yliopistolla (Kalevantie 4) perjantaina 12.4. klo 9:30. Valitut saavat tilatiedon sähköpostitse.

Vieläkö mietit? Lisäkysymykset työnkuvasta voit lähettää suoraan nykyisille Growth hackereillemme, rekryyn liittyvät kysymykset suoraan Iralle.

Toivottavasti kuullaan susta pian!

Yhteyshenkilö

Punahiuksinen nainen hymyilee kameralle selfiessä.

Iris Pajunen

Growth hacker

Hei! Opiskelen kansainvälistä politiikkaa ja harrastan avantouintia. HUBS:ssa minua kiinnostavat erityisesti innovaatiot, esiintymistaidot ja yritysten yhteiskunnallinen ulottuvuus. Mielestäni yrittäjyystaidoista on hyötyä kaikille, sillä niitä tarvitaan maailman muuttamiseen. Growth Hackerina parasta on järjestää tapahtumia, jotka tarjoavat opiskelijoille työkaluja heille tärkeiden asioiden löytämiseen ja edistämiseen.

Yhteyshenkilö

Leila Ali

Growth hacker

Tavoitteeni on tarjota mahdollisimman monelle opiskelijalla turvallinen tila, jossa voi haastaa itseään sekä oppia uutta. Opiskelen yrittäjyyttä ja tiimijohtamista Proakatemialla, jossa opin uutta päivittäin. Uskon, että yrittäjyystaidot ovat välttämättömiä nyt ja tulevaisuudessa. Olen innoissani, että voin tukea juuri sinua niiden kehittämisessä HUBS:lla. Ota ihmeessä yhteyttä, autan parhaani mukaan ja olen valmis keskustelemaan.