Osalle HUBS-kursseista ilmoittaudutaan nyt Sisun kautta!

6.11.2023 tehdyn muutoksen myötä kahdelle HUBSin opintojaksolle ilmoittaudutaan nyt Tampereen yliopiston Sisu-opintojärjestelmän kautta.

Aiemmin kaikki HUBS-opinnot ovat löytyneet Tampereen ammattikorkeakoulun Pakki-järjestelmästä, mutta nyt HUBSin Yrittäjyysportfolion rakentaminen (TAU.HUBS.01) ja HUBS Yrityshautomo (TAU.HUBS.02) -kurssit ovat siirtyneet Tampereen yliopiston järjestelmä Sisuun.

Mikäli kurssi ei ole omassa järjestelmässäsi, edellyttää ilmoittautuminen Ristiinopiskelupalvelun käyttöä.

Valitettavasti näille kahdelle kurssille ei voi enää ilmoittautua avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Ilmoitamme heti, kun kurssit saadaan avattua avoimeen yliopistoon.

Opiskelijoita tulee HUBS-opintoihin paljon sekä yliopiston että TAMKin puolelta, joten tästä syystä osa opinnoista siirtyy myös Sisuun. HUBSin kursseille ovat edelleen kaikki tervetulleita alasta riippumatta!

Mistä tiedän, mille kurssille ilmoittaudutaan mistäkin?

Sisun kautta voi toistaiseksi ilmoittautua vain kahdelle HUBS-kurssille: Yrittäjyysportfolion rakentaminen ja HUBS Yrityshautomo.

Opintokalenterimme kautta näet aina kurssikohtaiset ilmoittautumistiedot. Kunkin kurssin sivupalkissa on aina eritelty ilmoittautumisohjeet riippuen siitä, oletko TAU:n vai TAMKin opiskelija. Lisäksi löydät sivupalkista linkin Ristiinopiskelupalvelun ohjevideoon, mikäli sen käyttö ei ole sinulle vielä tuttua.

Olen Tampereen yliopiston opiskelija. Mitä tämä tarkoittaa minun kannaltani?

Voit jatkossa ilmoittautua Yrittäjyysportfolioon ja Yrityshautomoon suoraan Sisusta. Muut HUBS-kurssit ovat edelleen TAMKin Pakki-järjestelmässä, mikä edellyttää ristiinopiskelupalvelun kautta ilmoittautumista.

Olen Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija. Mitä tämä tarkoittaa minun kannaltani?

Jatkossa Yrittäjyysportfolio ja HUBS Yrityshautomo edellyttävät sinulta ristiinopiskelupalvelun kautta ilmoittautumista. Nettisivuiltamme löytyvät selkeät, yksityiskohtaiset ohjeet kutakin kurssia varten. Muut HUBS-kurssit ovat edelleen TAMKin Pakki-järjestelmässä, joten voit ilmoittautua niihin normaalisti. 


Mikäli kysymyksiä herää, saat vastauksen hubs@tuni.fi yleisosoitteestamme. Järjestelmäasioissa emme suoraan voi auttaa – silloin kysy apua tiedekuntasi/oppilaitoksesi järjestelmäneuvojilta.