Sprintin kaksi Zoom host -opiskelijaa kampuksella

Lähde mukaan Sprintin porukkaan!

Etsimme vapaaehtoisia Sprint Innovation Festivaliin 2022. Tarjolla apuvalmentajien, tuotannon ja tapahtuma-assistenttien tehtäviä!

Kiinnostaisiko opintopisteet ja elämys kivassa porukassa?

Sprint Innovation Festival on viikon mittainen innovointifestivaali, joka tuo vuosittain yhteen valtavan määrän korkeakouluopiskelijoita, yrityksiä, kuntia, kolmannen sektorin toimijoita sekä eri alojen asiantuntijoita ja tutkijoita. Noin kuudensadan hengen hybriditapahtuma tarvitsee hyvät taustajoukot ja etsimmekin nyt opiskelijoiden joukosta vahvistuksia Sprintin vapaaehtoisporukkaan!

Haluatko sinä olla mukana rakentamassa yhtä korkeakouluyhteisömme parhaista tapahtumista, jossa opiskelijat ja työelämän kumppanit kohtaavat?

Millaisia tehtäviä Sprintissä on tarjolla?

Sprintissä on tarvetta monenlaisille osaajille – voit olla 1. vuoden opiskelija tai jo pidemmällä opinnoissasi, jokaiselle löytyy varmasti sopiva tehtävä!

Emme vaadi sinulta aikaisempaa vuosien työkokemusta tai tiettyä opintoalaa, vaan odotamme innostuneisuutta, sitoutuneisuutta ja asennetta. Hommia meillä tehdään tiimin kanssa ja energinen tekemisen meininki on kaiken A ja O. 

Keräämme joka vuosi Sprintiin osallistuneilta vapaaehtoisilta palautetta ja kehitämme vapaaehtoistoimintaa seuraavalle vuodelle niiden avulla. Kun kysyimme vuonna 2021 opiskelijatiimien hosteina toimineilta, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat kavereilleen hostina toimimista, vastaus oli 4,5 (asteikko 1 = en ollenkaan, 5=suosittelen mielelläni). Moni kiitteli tapahtumaporukan yhteishenkeä ja mukavaa tunnelmaa, johon oli helppo tulla. Tähän pyrimme myös tänä vuonna: Sprint Innovation Festival on tapahtuma, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet 💜

Vapaaehtoiset työskentelevät kampuksella

Huomioithan, että osallistuaksesi Sprintiin vapaaehtoisena, joko tapahtuma-assistenttina tai apuvalmentajana, sinun on tultava paikan päälle TAMKin Kaupin kampukselle 7.-11.11.2022. Joten varaathan viikon kalenteristasi Sprintille!

Yhteyshenkilö

Noora Jääskö

SPRINT | Vapaaehtoisten koordinaattori

Vastaan Sprint 2022 vapaaehtoisten rekrytoinnista, ohjauksesta ja koordinoinnista.

Haluatko kysyä jotain Sprintin vapaaehtoisiin liittyen?

Ota yhteyttä sähköpostitse tai Telegramissa, @noorajaasko

Tapahtuma-assistentti

Haemme tapahtuma-assistentteja muun muassa seuraaviin tehtäviin ennen Sprintiä ja Sprint-viikon aikana kampukselle: 

Tarjolla myös opintopisteitä!

Sprintin vapaaehtoisena saat tukea, perehdytystä ja hyvän porukan sekä sinulle sopivan määrän vastuuta. Saat vapaaehtoistyöstäsi myös opintopisteitä riippuen työmäärästäsi ja mihin kaikkeen osallistut! Jos olet mukana kaikessa (tapahtumaa ennen, tapahtumaviikon ajan), saat kolme opintopistettä. Mahdollisuuksien mukaan voit saada myös lisävastuuta, jolloin opintopistemääräsi katsotaan työmäärän mukaan.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja järjestämään entistäkin upeamman tapahtuman kanssamme? Hae mukaan sähköisellä Lyyti-lomakkeella!

Apuvalmentaja

Etsimme apuvalmentajia sparraamaan ja fasilitoimaan opiskelijatiimejä. Apuvalmentajana toimit valmentajan työparina ja opastat opiskelijoita käytännön asioissa. Loistava mahdollisuus kartuttaa valmennuskokemusta ja oppia kokeneemmalta valkulta menetelmiä!

Yhteishenki oli hyvä ja oli mukavaa olla mukana.

Koin, että minut otettiin hyvin porukkaan mukaan.

Palaute opiskelijalta
Mukana Sprintissä hostina 2021

Opin paljon tiimityöstä, valmentamisesta ja itsestäni. Uskallan tarttua jatkossa uusiin tehtäviin rohkeammin tämän projektin ansiosta, annoitte paljon pienessä ajassa.

Palaute opiskelijalta
Mukana Sprintissä hostina 2021

Apuvalmentaja (kampus)

Apuvalmentaja (online)

Hae apuvalmentajaksi sähköisellä Lyyti-lomakkeella!

Nähdäänkö Sprintissä?

Sprint vapaaehtoiset ja projektitiimi 2021