Tulevaisuuden työelämätaidot

Mitä taitoja tarvitaan 2020-luvun työelämässä? Mitä ovat työelämätaidot? Kurssilla tutustutaan opiskelijan urapolkuun työelämätaitojen näkökulmasta. Opiskelija tutustuu omavalintaisiin, laadukkaisiin lähdemateriaaleihin työelämätaidoista ja tuottaa sen jälkeen kaksi julkaisua Talentchain-verkoston nettisivuille ja somekanaviin. Kurssin tarkoitus on tuottaa korkealaatuista pohdiskelua työelämätaidoista ja haastaa opiskelijoita sisällöntuotantoon.

Tämän opintojakson voit suorittaa ympäri lukuvuoden osana HUBSin Y-portfolio -opintoja.

Tämä kurssi tuotetaan yhdessä Talentchainin kanssa. Talentchain on Soldemin perustama, useiden yritysten ja organisaatioiden muodostama verkosto, jonka tavoitteena on edistää nuorten parempaa työelämää.

HUOMIO – KESÄTAUKO 2021

Voit työstää opintojakson materiaaleja myös kesän aikana. Huomioithan kuitenkin, että kesälomakauden vuoksi opintopisteiden rekisteröinti ja materiaalien kommentointi on tauolla 25.6.-9.8.2021. Ei siis kannata huolestua puuttuvista opintopisteistä tai vastausta odottavista meileistä, homma alkaa rullata taas elokuussa!

Kurssin tiedot

Opintopisteet: 2 Op

Työskentelytapa: Itsenäinen

Vaatimustaso: Aloita näistä

Sijainti: Online

Ajankohta: Jatkuva ilmoittautuminen

Järjestäjä: HUBS & Talentchain

Ilmoittautuminen

Tämän opintojakson voit suorittaa täysin itsenäisesti omaan tahtiisi.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö

Maria Ruokonen

Tiimivalmentajuuden asiantuntija

Valmennan ja sparraan opiskelijoita ja opiskelijatiimejä yrittäjyydessä ja tiimioppimisessa. Toimin vastuuvalmentajana  ’Markkinoille meno -suunnitelma’ ja ’Yrittäjyysporfolion rakentaminen’ -opintojaksoilla.

Vapaa-ajalla minut löytää flamencosalilta, joogamatolta tai metsäpolulta.