Tulevaisuuden hallitusosaaminen

Strateginen ajattelu

Oletko kiinnostunut ymmärtämään hallituksen roolia yrityksen johtamisessa? Haluatko kehittää uusia näkökulmia hallitustyöskentelyn toteuttamiseen? Haluat ehkä poimia oppeja omaan yritystoimintaasi tai tulevaa urapolkua varten?

Luennoitsijat olivat hallitusammattilaisia eli tiesivät mistä puhuivat.”
– opiskelijapalaute 2021

”Kun puhuja aloitti esityksensä ja kuvaili kompleksia teknologia start- up yrityksen hallitusta, jossa on jokainen työntekijä mukana ja sen tuomat haasteet. En voinut, kun kääntää volumet kaakkoon, nyt ollaan asian ytimessä!
– opiskelijapalaute 2021

Tämä yhdessä hallitusammattilaisten (Future Boardilta ja Hallituspartnereilta) kanssa toteutettu opintojakso sai viime toteutuskerralla osallistujilta arvosanan 6,1/7. Seuraava toteutus starttaa tammikuussa 2022 ja jälleen hieman uudistuneena: uutena teemana on mukana vastuullisuus hallitustyöskentelyssä. Opintojakso käynnistyy viime vuonna kurssin käyneen Anni Mörön (StemSight Oy) puheenvuorolla opeista ja kopeista sekä sijoitusjohtaja Tero Luoman ”Totuuksilla ja tarinoilla hallitustyöskentelystä”. Vierailukohteina mm. Kiilto Oy, YLE ja työsuhdepyöräilyä tarjoava Vapaus.io.

Jos haluat oppia ymmärtämään hallituksen roolin yrityksen johtamisessa sekä kehittää näkökulmia hallitustyöskentelyn toteuttamiseen, tämä on juuri sinulle!

Hallitustyöskentelyn merkitystä tarkastellaan todellisilla työelämän tapauksilla ja arvioimalla niiden vaikuttavuutta yrityksen menestymiseen. Sinulla voi olla ennakkotietoa hallitustyöskentelystä, voit esimerkiksi jo toimia yrittäjänä, suunnitella oman yrityksen perustamista tai olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä oman urapolkusi eri vaiheissa.

Kurssin tiedot

Opintopisteet: 5 Op

Tunnus: NN00EK62-3004

Työskentelytapa: Tiimi ja itsenäinen

Vaatimustaso: Sovella oppimaasi

Sijainti: TAMK, Kauppi

Ajankohta: 10.1.–21.2.2022

Periodi: 3 / 2021-2022

Ilmoittautuminen: 2.4.–27.12.2021

Järjestäjä: HUBS

Ilmoittautuminen

TAMK opiskelija
Pakki + opintojakson tunnus NN00EK62-3004

TAU opiskelija
Ristiinopiskelupalvelu + opintojakson tunnus NN00EK623004

Avoin amk
Tälle opintojaksolle pääset mukaan myös avoimen amk:n kautta.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö

Marika Vuorenmaa

Tiimipäällikkö

Toiminnan mahdollistaja ja kannustaja. Yhtenäisen yrittäjyyden kulttuurin rakentaja niin TAMK:lla kuin Tampereen yliopistolla.

Kaiken hyvän ihailija.