Ihminen, trendit ja tulevaisuus

Strateginen ajattelu

Tämän opintojakson aikana opiskelet strategisen ennakoinnin ja tulevaisuusajattelun teoriaa ja menetelmiä. Ennakointimenetelmien avulla opit kuinka niitä voidaan hyödyntää helposti tunnistamaan missä tahansa toimintaympäristössä nousevat mahdollisuudet ja uhat. Opit opintojakson aikana tunnistamaan erilaisia muutoksia ja miten niitä hyödynnetään erilaisten trendien mallintamiseen.

Kykysi havainnoida muutosta ja kehittää siihen toimivia toimintamalleja kehittyy. Opit näkemään miten erilaiset syy-seuraussuhteet vaikuttavat eri toimintaympäristöissä ja miten näitä suhteita voidaan hyödyntää parempien toimintamallien kehittämisessä tai vaikkapa osakesijoittamisessa.

Voit hyödyntää opintojakson oppeja millä tahansa toimialalla, olitpa sitten terveydenhuollon, kasvatustieteiden, liiketalouden tai rakennustekniikan opiskelija. Nämä tiedot ja taidot ovat hyödyllisiä kaikille. Opintojakson suorittamiseen ei vaadita liiketalouden opintoja tai osaamista.

Tällä opintojaksolla työskennellään itsenäisesti verkossa. Opintojakso muodostuu kolmesta verkkomoduulista, jotka voit suorittaa sinulle sopivalla tahdilla, sinulle sopivaan aikaan. Tämä opintojakso ei ole aikaan eikä paikkaan sidottu. Se tulee kuitenkin olla suoritettuna viimeistään 31.12.2021.

Kurssin tiedot

Opintopisteet: 3 Op

Tunnus: NN00FG77-3005

Työskentelytapa: Itsenäinen

Vaatimustaso: Aloita näistä

Sijainti: Online

Ajankohta: Jatkuva ilmoittautuminen

Periodi: 1 ja 2

Järjestäjä: HUBS

Ilmoittautuminen

TAMK opiskelija: Pakki

TAU opiskelija: Ristiinopiskelupalvelun kautta

Opintojakson tunnus on NN00FG77-3005.

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö

Mari Helenius

Valmentajat

Yhteyshenkilö

Mari Helenius